Registra't
Reserva directa
30/04/2019
dimarts
Sessions
nit
Durada: 
50 min
Gratuït

Descripció

Som el que som és el clam unànime dels joves a l’escenari, on ballen les seves vides a través d’una coreografia de gestos i moviments que volen recollir les seves inquietuds, les seves pors, els seus somnis. Inés Boza ha transmès la seva passió per la dansa a partir d’aquesta premissa: vincular la dansa a la vida i potenciar l’observació de l’entorn i de la música per descobrir que la dansa és a tot arreu. La proposta també inclou un petit homenatge a Pina Bausch.

Tots Dansen, organitzat per la Xarxa Transversal i el Mercat de les Flors, és un projecte que vol apropar el llenguatge del moviment i la dansa contemporània al públic jove i esdevenir alhora una eina educativa per al professorat. És, a més, un dels eixos principals del Pla d’Impuls de la Dansa, promogut per la Generalitat de Catalunya, per reforçar i incrementar el compromís de la dansa amb l’educació, les escoles i la comunitat.

Proposta inclosa dins de les activitats programades amb motiu del Dia Internacional de la Dansa. 

Interpretació: alumnes d’instituts de la comarca _ Direcció artística:Inés Boza _ Música: enregistrament fet per l’Escola Municipal de Música de Nou Barris de Barcelona _ Fotografia: Martí Albesa / Festival Sismògraf

Molt visual
Sensorial
Una aposta segura
Adults
Familiar
Tots els públics
Sense entreacte

Equipament

Plaça Josep Pla
17600
Figueres

Contacte Apropa de l'equipament

Horaris d'assessorament: 
De dilluns a divendres de 10 a 14 h.
+34 972 50 19 11
Persona de contacte: 
Aina Baig Caamaño abaig@figueres.org

Sessions passades

dimarts
30
abril
Hora
20:30