Registra't
Sol·licitud
05/05/2019
diumenge
Sessions
matí
Durada: 
60 min
Places disponibles per a cadires de rodes
A partir de 3 €

Descripció

La Toia viu en una casa de pagès. Un dia, descobreix les restes d’un vell espantaocells. El recomposa i sorpresa, comprova que aquest li parla. Li parla de la seva soledat, del seu desig de tenir amics, d’oblidar-se d’espantar ningú. No vol acabar els seus dies essent un espantall. Li parla del seu gran somni: volar!

La Toia s’ofereix a ser la seva amiga i carregant-se’l a l’esquena, se l’emporta a casa. En arribar-hi comprova que, pel camí, l’espantaocells ha anat perdent diferents parts del seu cos, fins al punt que en perilla la seva pròpia existència. A ella li sap greu de debò, però el seu amic s’hi resigna. Tan sols era un feix de palla!

Per sort, gràcies a l’oportuna ajuda de la Toia i la imaginació, l’espantaocells no tan sols sobreviurà si no que aconseguirà realitzar el seu somni. La Toia i el seu amic constataran, llavors, que saber desprendre’s del prescindible i tanmateix, saber tallar alguns fils, pot arribar a ser del tot profitós per a guanyar plenitud, ampliar horitzons i volar. Volar…!

Familiar
Infantil
Espectacle no numerat

Equipament

Av Josep Tarradellas, 17
08840
Viladecans

Contacte Apropa de l'equipament

Horaris d'assessorament: 
De dilluns a divendres de 10h a 14h.
+34 936 594 160
Persona de contacte: 
Xavier Campón xcamponb@viqual.cat
Samanta Castilla scastillam@viqual.cat
Albert Martí Panadès amartip@viqual.cat

Sessions passades

diumenge
05
maig
Hora
12:00
Espai
Sala Petita Atrium

Accessibilitat

  • Places disponibles per a cadires de rodes