5
  • sessió de treball
  • Enregistrant sons
  • Sessió de treball de ssssonoritatssss
Sol·licitud
07/02/2020 al 23/02/2020
dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte, diumenge
Sessions
matí, tarda
Durada: 
30 min
Places per a grups
Gratuït

Descripció

ssssonoritassss es un projecte col.laboratiu amb l'artista Laura Llaneli i persones amb discapacitat intelectual de dos centres ocupacionals d'Asproseat.

ssssonoritatssss és una proposta artística de Laura Llaneli que gira al voltant del so, dels sons que formen part de la nostra vida diària. El projecte, de sis mesos de durada, comprèn un seguit d’activitats que transformen les accions quotidianes dels participants en experiències sonores. Es planteja com un procés obert,  participatiu i de desenvolupament lliure.

L'exposició mostra el procés i les obres resultants del projecte.  Inclou una part visual i d'escolta i una taula de so amb la que es pot interactuar

Aquest projecte ha estat seleccionat pel programa Art for Change de ”la Caixa” , que té com a finalitat recolzar equipaments i institucions culturals que desenvolupin projectes artístics amb la participació de col·lectius en situació de vulnerabilitat.

Mínim de places del grup: 
5
Màxim de places del grup: 
25
Més informació de l'horari: 
Performances : 7 i 8 de febrer a les 12.20h L'exposició s'obrirà al public el dia 8 a les 14h De dimarts a dissabte de 10 a 18 h Diumenge de 10 a 15 h
Sensorial
Adults
Familiar
Joves
Tots els públics
Espectacle a peu dret

Equipament

Parc de Montjuïc, s/n
08038
Barcelona
Espai: 
Fundació Joan Miró

Contacte Apropa de l'equipament

Horaris d'assessorament: 
de dilluns a divendres de 10 a 14 h
+34 934 439 067
Persona de contacte: 
Reserves Fundació Miró reserves@fmirobcn.org