Registra't
  • Cia. Minimons
Reserva directa
03/05/2019
divendres
Sessions
matí, tarda
Durada: 
50 min
Gratuït

Descripció

Coneixeu el món del teatre per dins? Sabeu que els artistes viatgen per diferents països per mostrar els seus espectacles?

I com ho fan quan són pares i tenen nens? Doncs viatgen amb ells!

 

Gràcies al diari d'en Pàtric, descobrirem l'estiu en què va marxar de "tournee" amb els seus pares. Compartirem les reflexions d'aquest nen de 10 anys, al llarg d'aquest viatge per tot el món, sobre els costums dels diferents països, la integració amb altres nens, les diferents cultures i maneres de viure ... i veurem com va prenent nota de tot el que observa, per explicar-ho als seus amics un cop torni Barcelona.

 

A través dels seus ulls, recorrerem els carrers de Nova York, l'Òpera de París, les places de Roma, les llibreries de Lisboa, els costums del Japó, els teatres de Praga, la Rússia del Transsiberià i el Nepal. Preparats pel viatge? Recordeu: maleta, passaport, ganes d'aventura... i endavant! "Un teatre al Jardí" us espera.

 

Entrada gratuïta

Direcció, creació i idea original: Pancho García i Marta Joan   _ Habitants: Pancho García, Marta Joan i Giovanna Pezzullo.  _ Disseny Escenogràfic: Pancho García, Marta Joan, David Batignani, Mariano Santafosta, Nelson Jara, Gabriella Salvaterra, Antonia Tèrmens i Victoria Viñas. _ Conte original:  Marta Joan i Pancho García    Il·luminació: Pancho García   Fotografia i vídeo: Anna Puit _  Durada::  50  min

Sensorial
Familiar
Infantil
Tots els públics

Equipament

Plaça Josep Pla
17600
Figueres

Contacte Apropa de l'equipament

Horaris d'assessorament: 
De dilluns a divendres de 10 a 14 h.
+34 972 50 19 11
Persona de contacte: 
Aina Baig Caamaño abaig@figueres.org

Sessions passades

divendres
03
maig
Hora
16:00
divendres
03
maig
Hora
11:00