Sol·licitud
02/12/2018
diumenge
Sessions
matí
Durada: 
86 min.
Sessió relaxada
Places disponibles per a cadires de rodes
Gratuït

Descripció

El cicle de Charles Chaplin s'inaugura amb la presentació d'Alexandra Laudo, comissària independent. Laudo ha comissariat programes de videoart i audiovisuals en diferents espais i plataformes, fa anys que desenvolupa recursos educatius sobre cinema per a Modiband i escriu regularment sobre cultura contemporània en diferents mitjans.

El ritme frenètic de les cadenes de muntatge fa que un dels obrers perdi la raó. Un seguit d'imprevistos desafortunats fan que acabi a la presó, de la qual surt aviat per casualitat. Una vegada fora, lluita per sobreviure en una societat industrial moderna amb l'ajuda d'una jove sensesostre que coneix al carrer.

La pel·lícula llança un missatge d'advertència respecte del capitalisme desbordant, capaç d'arrabassar la humanitat als treballadors. Amb una exageració humorística del fordisme, el sistema de producció industrial especialitzat, Chaplin denuncia les conseqüències físiques i psicològiques d'aquest tipus de feines alienants. 

Títol original: Modern Times

Gènere: comèdia 

Idioma original: anglès

Durada: 86 min

Un educador presentarà aquesta pel·lícula i proporcionarà les claus bàsiques i necessàries per interpretar-la i gaudir-ne.

Èxit de la temporada
Molt visual
Una aposta segura
Familiar
Sense entreacte

Equipament

Avda. Blondel, 3.
25002
Lleida

Contacte Apropa de l'equipament

+34 973 28 81 42
Persona de contacte: 

Sessions passades

diumenge
02
desembre
Hora
12:00
Espai
CaixaForum Lleida

Accessibilitat

  • Sessió relaxada
  • Places disponibles per a cadires de rodes