Sol·licitud
19/12/2021
diumenge
Sessions
matí
Durada: 
56 min
Places disponibles per a cadires de rodes
Gratuït

Descripció

Harold Lloyd és un dels actors còmics més famosos de la història del cinema. Present en més de dues-centes pel·lícules entre els anys 1913 i 1947, va ser un actor extraordinàriament popular als anys vint. La imatge on se'l veu penjat de les agulles d'un gran rellotge n'és una de les més icòniques. Juntament amb Charles Chaplin i Buster Keaton, Harold Lloyd és la tercera gran estrella del cinema mut dels anys vint.

En aquestes tres pel·lícules sobre la vida en parella, riurem amb les seves aventures amb els veïns, amb els nebots o de quan se'n va a viure a una casa encantada.

Durada del programa: 56 min
Edat recomanada: +7

Només veïns (Just Neighbors), 1919, 13 min 04 s
En Harold i en Pollard són veïns i amics. A en Pollard li agrada treballar al jardí i en Harold el vol ajudar, però ho fa malament i el seu gos tampoc no hi ajuda.

Sí, ho vull (I Do...), 1921, 22 min 01 s
En Harold i la Mildred s'acaben de casar i encara no tenen fills, però han de cuidar els seus nebots, que són uns marrecs molt entremaliats.

La mansió encantada (Haunted Spooks), 1920, 20 min 08 s
La Mildred ha heretat una mansió al camp, suposadament encantada, amb una condició: hi ha de viure almenys un any amb el seu marit. Hi arriba amb en Harold, però els ocupants, que pensaven heretar-la, organitzen una reunió de fantasmes per aterrir-los.

Un educador presentarà aquesta pel·lícula i en proporcionarà les claus bàsiques i necessàries per interpretar-la i gaudir-ne.

HORARIS

Diumenge 19 de desembre, a les 12 h

Èxit de la temporada
Molt visual
Una aposta segura
Familiar
Tots els públics
Sense entreacte

Equipament

Avda. Blondel, 3.
25002
Lleida

Contacte Apropa de l'equipament

+34 973 28 81 42
Persona de contacte: 

Sessions

diumenge
19
desembre
Hora
12:00
Espai
CaixaForum Lleida

Accessibilitat

  • Places disponibles per a cadires de rodes