• MUSEU DE LA PARAULA
Sol·licitud
01/10/2021 al 28/02/2022
dijous
Sessions
matí
Durada: 
60 min
Places per a grups
Gratuït

Descripció

La Fundació Mallorca Literària gestiona de manera integral els espais vitals i la divulgació de la figura i obra de 3 autors mallorquins com són Llorenç Villalonga (Binissalem), Rafel Ginard (Sant Joan) i Blai Bonet (Santanyí).

La visita guiada i comentada a la casa nadiua del folklorista Rafel Ginard és un exemple d'arquitectura i vida humil de la pagesia del passat. És un viatge a la Mallorca preturística a través del patrimoni oral recopilat per Ginard. La visita està adaptada amb continguts que varien des de les cançons i les llegendes, tot passant pel documental "La feina que no s’acaba mai". "El Cançoner Popular" de Rafel Ginard i el "Calendari Folklòric" que recentment hem publicat a on hi ha des de les festes popular a les dates del calendari pagès per conèixer com era Mallorca en un temps primer.

  • IDEES o SUGGERIMENTS PER COMPLETAR LA TEVA VISITA:

Si més vol el grup, pot completar la visita al Museu de la Paraula. Casa de Rafel Ginard (Sant Joan) amb una visita combinada i lliure a Els Calderers (Sant Joan-Vilafranca) o a la Institució Antoni M. Alcover (Manacor) ja que ambdues estan vinculades amb el patrimoni oral i etnogràfic de l'illa.

Mínim de places del grup: 
5
Màxim de places del grup: 
10
Una aposta segura
Tots els públics
Espectacle a peu dret

Equipament

Carrer Socies, 7
07420
Sant Joan

Contacte Apropa de l'equipament

971 88 60 14
Persona de contacte: