• Fotografia de la pintura "Vísperas" de José Manuel Broto, 1980
Sol·licitud
06/04/2021 al 30/07/2021
dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres
Sessions
matí, tarda
Durada: 
aprox. 1 h 15 min
Places per a grups
Places disponibles per a cadires de rodes

Descripció

Coneixeu la Fundació Suñol? es tracta d'un espai per descobrir l'art contemporani d'una manera propera, accessible i atractiva, no us ho perdeu!

Us convidem a participar d'una visita de grup diferent, una visita dialgoda a partir de la pròpia observació i dels vostres interessos: vosaltres marcareu el recorregut i els temes que us ve de gust parlar.

Què farem? Per començar, us proposem de voltar lliurement per la sala, amb tranquil·litat, observant i gaudint al vostre ritme de les diferents obres que hi trobareu. Després d’una primera observació, triareu en grup les quatre o cinc obres que us cridin més l’atenció, aquelles per les que sentiu més curiositat, les que trobeu més atractives, o les més inquietants... A partir d’aquí, us proposem de mirar les obres plegats, comentar-les en grup, relacionar-nos-hi de manera lliure, i, al capdavall, aprendre i gaudir junts.

Què hi ha a la Fundació Suñol? La nostra exposició actual presenta vint-i-una peces de la Col·lecció Suñol Soler amb un tret comú: totes les obres mostren un estil abstracte. L’abstracció, en pintura o escultura, es caracteritza pel gust per les formes obertes, imprecises, indeterminades, no figuratives, que no recorden a res en concret o que recorden a molts elements alhora. Aquest caràcter suggeridor i ple de possibilitats, ha fascinat a artistes de tots els temps que han emprat l’abstracció com a llenguatge per a les seves creacions. Per això, no hi ha una única abstracció, sinó moltes, i cadascuna apunta un camí diferent. Cal obrir els ulls i la ment per descobrir les possibilitats i deixar que la imaginació guiï.

Feu la vostra reserva i gaudiu de l'art contemporani com no us ho heu imaginat mai!

 

Preu: 
Preu a partir de:

Tarifa Apropa: 15€ per grup

Tarifa reduïda: 25€ per grup

Mínim de places del grup: 
5
Màxim de places del grup: 
18
Molt visual
Una aposta segura
Tots els públics

Equipament

Carrer de Mejía Lequerica, 14
08028
Barcelona

Contacte Apropa de l'equipament

934 961 032
Persona de contacte: 
Patricia Marqués Daries pmarques@fundaciosunol.org
Glòria Fernàndez gfernandez@fundaciosunol.org