4.57143
  • Fundació Antoni Tàpies
Sol·licitud
03/10/2020 al 06/06/2021
dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte, diumenge
Sessions
matí, tarda
Durada: 
60 min.
Places per a grups
Places disponibles per a cadires de rodes
Gratuït

Descripció

Visita lliure gratuïta a la Fundació per gaudir de les exposicions i de l'edifici de l'antiga Editorial Montaner y Simón. La visita és sense guia. 
 

La Fundació Antoni Tàpies compta amb una de les col·leccions més completes d’obres de l'artista. Us convidem a visitar l'exposició Tàpies als 30 que estarà oberta fins al juny de 2021 i que s'emmarca en la celebració del 30è aniversari de la Fundació. En aquesta ocasió, l'exposició es centra en el període en el que Tàpies estava a la trentena, és a dir, el decenni comprès entre el 1953 i el 1963. Durant aquests anys, Tàpies va assolir la maduresa del seu art amb les anomenades pintures matèriques. A més, fins al 24 de gener, tindreu l'oportunitat de visitar també els últims treballs artístics en vídeo de l'artista afganés Aziz Hazara.

La visita també permet descobrir l'edifici construït per l’arquitecte modernista Lluís Domènech i Montaner entre els anys 1880 i 1881, en la fase primerenca del modernisme català. Un bon exemple d'arquitectura industrial integrada al teixit urbà. Així com descobrir l'escultura Núvol i cadira, una obra pública projectada per Antoni Tàpies especialment per a la façana aquest edifici, així com l'escultura Mitjó, situada a la terrassa.

Cal fer reserva prèvia amb 7 dies d'antelació.

 

 

 

Mínim de places del grup: 
5
Màxim de places del grup: 
20
Més informació de l'horari: 
Dilluns de 10 a 14h. Dimarts, dimecres, dijous, divendres i dissabte de les 10 a les 19 h. Diumenge de les 10 a les 15 h. Dilluns, dimarts, dimecres i dijous el museu està tancat al públic general però us podem acollir si ens feu una reserva amb 7 dies d'antelació.
Tots els públics

Equipament

C/ Aragó, 255
08007
Barcelona

Contacte Apropa de l'equipament

934 870 315
Persona de contacte: 
Rosa Eva Campo rosaeva@ftapies.com
Reserves Fundació Antoni Tàpies reserves@ftapies.com