4.5
  • Fundació Antoni Tàpies
Sol·licitud
18/06/2021 al 30/01/2022
dijous, divendres, dissabte, diumenge
Sessions
matí, tarda
Durada: 
60 min.
Places per a grups
Places disponibles per a cadires de rodes
Gratuït

Descripció

Visita lliure gratuïta a la Fundació per gaudir de les exposicions i de l'edifici de l'antiga Editorial Montaner y Simón. La visita és sense guia. 

La Fundació Antoni Tàpies compta amb una de les col·leccions més completes d’obres de l'artista. Us convidem a visitar l'exposició Tàpies. La realitat en primer pla que estarà oberta fins al 30 de gener de 2022. En aquesta ocasió, l'exposició es centra en les dècades de 1960 i 1970. Durant aquests anys, Tàpies va consolidar el llenguatge de les anomenades pintures matèriques i va centrar la seva atenció en els materials no pictòrics i els objectes extrets del seu entorn quotidià, corrents, pobres, i humils.

A més, també fins al 30 de gener de 2022, tindreu l'oportunitat de visitar l'exposició de Saâdane Afif. Els arxius de la Font i més enllà que gira al voltant de l'obra Fountain (Font) consistent en un urinari col·locat al revés i signat R. Mutt (pseudònim de Marcel Duchamp) que es va presentar a la primera exposició de la Society of Independent Artists de Nova York.

La visita també permet descobrir l'edifici construït per l’arquitecte modernista Lluís Domènech i Montaner entre els anys 1880 i 1881, en la fase primerenca del modernisme català. Un bon exemple d'arquitectura industrial integrada al teixit urbà. Així com descobrir l'escultura Núvol i cadira, una obra pública projectada per Antoni Tàpies especialment per a la façana aquest edifici, així com l'escultura Mitjó, situada a la terrassa.

Cal fer reserva prèvia amb 7 dies d'antelació.

 

 

 

Mínim de places del grup: 
5
Màxim de places del grup: 
20
Més informació de l'horari: 
Dijous, divendres i dissabte de les 10 a les 19 h. Diumenge de les 10 a les 15 h. Cal reserva amb 7 dies d'antelació.
Tots els públics

Equipament

C/ Aragó, 255
08007
Barcelona

Contacte Apropa de l'equipament

934 870 315
Persona de contacte: 
Rosa Eva Campo rosaeva@ftapies.com
Reserves Fundació Antoni Tàpies reserves@ftapies.com