Registra't
4
Sol·licitud
12/12/2019 al 26/04/2020
dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte, diumenge
Sessions
matí, tarda
Durada: 
Sense limitació
Places per a grups
Materials tàctils
Places disponibles per a cadires de rodes
Subtitulació
Gratuït

Descripció

Des dels grans goril·les fins els petits lèmurs ratolí, tots som primats.

Descobreix el nostre parentesc amb la resta de primats i esbrina de quina manera les diferents espècies s’han adaptat per sobreviure en una gran diversitat d’hàbitats. Aprèn com mengen, com es mouen, com es comuniquen i com sobreviuen en un entorn en canvi constant.

Ja som més de 7.000 milions d’éssers humans en el món, i les nostres activitats posen en risc d’extinció a bona part dels nostres parents més propers. Actuem de manera conjunta i intentem salvar-los abans no sigui massa tard.

L’exposició presenta 60 espectaculars espècimens naturalitzats creats per especialistes dels Museus Nacionals d'Escòcia i una gran quantitat d’interactius, pel·lícules, models i fotografies.

El públic visitant podrà descobrir com es mouen i es comuniquen els diferents primats, com han desenvolupat eines per obtenir aliments i els seus complexos sistemes socials. L’exposició també examina la relació entre els éssers humans i els primats, incloses les formes en què moltes espècies estan en perill d’extinció a causa de l’impacte de la pèrdua d’hàbitat i la caça.

Sessions de preparació de les visites lliures:

Des del Museu us proposem trobar-nos per ensenyar-vos l’exposició i conèixer els recursos que ofereix, amb l’objectiu que les persones que acompanyeu els grups pugueu preparar i optimitzar la visita lliure. Aquesta sessió serà el dimecres 15 de gener a les 18 h al Museu de Ciències Naturals – Parc del Fòrum.  Confirmeu la vostra assistència en el següent formulari.

Més informació de l'horari: 
En el moment de fer la sol·licitud, es recomana incloure una proposta de data i hora de la vostra visita.
Èxit de la temporada
Una aposta segura
Tots els públics
Ambient fosc

Equipament

Pl. Leonardo da Vinci, 4-5
08019
Barcelona
Espai: 
Museu de Ciències Naturals

Contacte Apropa de l'equipament

+34
Persona de contacte: 
Servei d'Informació i Reserves activmuseuciencies@bcn.cat