5
Sol·licitud
26/06/2021 al 12/09/2021
dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte, diumenge
Sessions
matí, tarda
Durada: 
2 h
Places per a grups
Bucle magnètic
Informació en Braille
Interpretació en llengua de signes
Materials tàctils
Places disponibles per a cadires de rodes
Sessió relaxada
Gratuït

Descripció

En aquesta visita podreu descobrir i reconèixer la biodiversitat i la història del nostre univers, a través de la visita a diferents espais:

La Sala Univers, on descobrireu el cosmos i la seva evolució des del 'big-bang' fins als nostres dies. Un recorregut interactiu que es remunta a l'origen de l'univers, recorre l'evolució de les espècies i penetra en el més profund del cervell humà.
El Mur geològic, set grans talls de roca de diferent procedència que permeten veure seccions de roca amb estructures geològiques que es poden trobar en qualsevol lloc de món.
El Bosc inundat, on podreu descobrir moltes curiositats sobre la fauna i la flora d'aquest ecosistema i experimentar les sensacions que provoca passejar per una zona de selva amazònica.
El Jardí vertical. Quins avantatges tenen els jardins verticals ? Com contribueixen al benestar de la gent? En aquest jardí exterior l'alumnat descobrirà més de 15 espècies de plantes mediterrànies mentre desgrana la ciència i la tecnologia que hi ha darrere del mur verd de CosmoCaixa.

PRINT3D. Reimprimir la realitat. La impressió 3D ha suposat un gran canvi en moltíssims camps. Fins a quin punt transformarà el nostre dia a dia i què suposarà això per al sistema productiu actual?

 

 

Mínim de places del grup: 
8
Màxim de places del grup: 
30
Més informació de l'horari: 
De dilluns a diumenge, de 10 a 20 h
Una aposta segura
Tots els públics

Equipament

Carrer d'Isaac Newton, 26
08022
Barcelona
Espai: 
Cosmocaixa

Contacte Apropa de l'equipament

Horaris d'assessorament: 
de 9h a 18h
93 212 60 50
Persona de contacte: 
Reserves CosmoCaixa rcosmocaixa@magmacultura.com
Oriol Ballesteros Gómez joballesteros@fundaciolacaixa.org