• Taller a la Panera
Sol·licitud
08/07/2020 al 22/07/2020
dimecres
Sessions
tarda
Places per a grups
Gratuït

Descripció

TALLER D'ARTISTA, A CÀRREC DE Sandra March

Taller en el marc de la programació del Projecte Javelina. Adreçat especialment a treballadors del món sanitari i social.

La proposta del taller és manifestar, a partir del cosit i el brodat, el nostre malestar, expressar de manera creativa les nostres queixes puntada a puntada, denunciar a partir del sargit, amb l’objectiu de construir una publicació conjunta tèxtil elaborada amb els pedaços de teles brodats dels participants.

No és necessari saber cosir!!!

Dates: 8,15 i 22 de juliol. De 16 A 19 H 

El taller és ONLINE, enviarem l'enllaç un cop la inscripció estigui feta.

 

Sandra March (la Seu d’Urgell, 1974)
L’objectiu de l’obra de Sandra March és fer universals les històries quotidianes, i convertir els petits gestos i les accions més comunes en protesta i denúncia social. Treballa a partir de projectes artístics multidisciplinaris, que es concreten en instal·lacions, accions i publicacions, amb el cos, la biografia i el gènere com a fils conductors i emprant els formats populars per introduir l’art en altres contextos que no són els tradicionals.
Llicenciada en belles arts i filosofia, i diplomada en magisteri per la Universitat de Barcelona, el seu treball s’ha exhibit a museus principalment d’Europa i els Estats Units. Ha viscut a Miami i a París, i actualment resideix a Barcelona.

Mínim de places del grup: 
1
Màxim de places del grup: 
5
Una aposta segura
Tots els públics

Equipament

Pl. de la Panera, 2
25002
Lleida
Espai: 
Centre d'art la Panera

Contacte Apropa de l'equipament

Horaris d'assessorament: 
-10h a 14h
+34 973 262 185
Persona de contacte: