Molt sol·licitat
Sol·licitud
10/11/2020 al 13/12/2020
dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte, diumenge
Sessions
matí, tarda
Durada: 
1h
Places per a grups

Descripció

L'EXPOSICIÓ QUEDA APLAÇADA DEGUT AL CORONAVIRUS FINS LA TARDOR DE 2020. OBRIRÀ DE NOU LES SEVES PORTES DES DEL 10 DE NOVEMBRE FINS EL 13 DE DESEMBRE. ATENDREM LES RESERVES A PARTIR DE SETEMBRE.

La fundació Photographic Social Vision organitza per setzena edició l’exposició més reconeguda en l’àmbit del fotoperiodisme a nivell mundial. La mostra reuneix les fotografies i les produccions multimèdia guanyadores dels concursos de Fotografia i de Narrativa Digital World Press Photo.

L’exposició mostra treballs, majoritàriament inèdits al nostre país, escollits per la seva qualitat visual i que ofereixen diversos punts de vista sobre l’actualitat. Mirades múltiples i panoràmiques que conviden a la reflexió, especialment enriquida a les visites guiades. L’exposició de fotografies guanyadores, que comença la gira mundial a Amsterdam, es podrà visitar al llarg de l’any en més de cent ciutats de tot el món i quaranta-cinc països, i arriba a una audiència global de més de quatre milions d’espectadors.

La Fundació Photographic Social Vision millora l’experiència expositiva amb la proposta de visites comentades i altres activitats paral·leles per generar debat sobre el valor i els reptes del fotoperiodisme i aprofundir en les temàtiques dels projectes guanyadors.

Preu: 
Preu a partir de:

Gratuït

Mínim de places del grup: 
5
Màxim de places del grup: 
15
Més informació de l'horari: 
Horaris: dilluns de 10:30h a 12:30 h / de dimarts a diumenge de 10:30 h a 18:30 h. Durada: 1 hora
Emocions fortes
Molt visual
Tots els públics
Violència explícita

Equipament

Montalegre, 5
08001
Barcelona
Espai: 
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona

Contacte Apropa de l'equipament

+34 93 306 41 00
Persona de contacte: 
Bàrbara Roig broig@cccb.org
Servei Educatiu Servei Educatiu seducatiu@cccb.org
Taquilles CCCB taquilles@cccb.org