4.142855
Sol·licitud
22/02/2021 al 31/05/2021
divendres, dissabte, diumenge
Sessions
matí
Durada: 
50 minuts
A partir de 3 €

Descripció

Visita amb aplicació d'audioguia descarregable al teu dispositiu mòbil amb explicacions, imatges, música, vídeo i l’electricitat d’una nit de concert en 360º.

Entra en un miracle: el recinte Patrimoni Mundial per la UNESCO del Palau de la Música Catalana. Una joia arquitectònica, un centre simbòlic de la ciutat i el país, i un temple de la música. L’itinerari per l’edifici de Lluis Domènech i Montaner et portarà per les emblemàtiques escales d’accés a la sala, l’enciclopèdia modernista que és la Sala Millet, l’esclat de llum, forma i color de la platea i, fins i tot, pujar al mateix escenari on llegendes de la música han fet història.

Nota: aquest recorregut es pot veure alterat en funció dels assajos, concerts, esdeveniments que es puguin celebrar durant l'horari de visites

Reserva prèvia imprescindible sota petició fins a 7 dies abans de la data de la visita (a confirmar dates disponibles amb el Palau de la Música).  

En el cas de que al grup assisteixin visitants amb cadira de rodes, serà necessari avisar al Palau amb antelació.

Horaris possibles: divendres, dissabtes o diumenges de 10 a 15,30 h (entrada a la visita cada 30 minuts). Només s'acceptaran reserves en aquests horaris (màxim 15 places per grup)

Si teniu qualsevol dubte contacteu amb Sònia Carbó (scarbo@palaumusica.cat / tel. 93 295 72 21). 

 

Tots els públics

Equipament

Carrer Palau de la Música, 4-6
08003
Barcelona
Espai: 
Sala Gran - Palau de la Música

Contacte Apropa de l'equipament

Horaris d'assessorament: 
Matins
93 295 72 21
Persona de contacte: 
Sònia Carbó Baiges scarbo@palaumusica.cat