4.75
  • Visita guiada al Palau de la Música Catalana
Sol·licitud
18/11/2019 al 29/02/2020
dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres
Sessions
matí
Durada: 
55 minuts
A partir de 3 €

Descripció

Us proposem visitar el Palau de la Música de la mà d'un guia expert i compartint l'experiència amb el públic general de la visita. 

La visita s'inicia a la Sala d'Assaig de l'Orfeó Català, on es troba la primera pedra de l'edifici el 1905 i on encara avui, i des de fa més de 100 anys, el cor de l'Orfeó Català assaja regularment. Asseguts en aquest espai íntim, coneixereu el perquè de la seva importància amb un recorregut audiovisual.

La visita continua per l'escala noble adornada amb flors, senyeres i una barana única: construïda combinant amb saviesa materials de tot tipus com ferro o vidre i creant un món de detalls que sorprenen una vegada i una altra els visitants i espectadors.

A continuació visitareu la Sala Lluís Millet, des d'on s'entreveu la gran balconada exterior amb columnes que simbolitzen flors de tota mena, en un homenatge a la natura.

Finalment entrareu a la Sala de Concerts, on una explosió de colors, de formes i llum us donarà la benvinguda a aquest grandiós recital d'art decoratiu que dia rere dia sorprèn i inspira visitants i artistes. També pujareu al segon pis, a tocar de la gran lluerna, gota d'aigua i de mel, font de llum i d'inspiració.

I per acabar, l'orgue del Palau, que presideix la sala, us acompanyarà en un petit viatge musical.

Nota: aquest recorregut es pot veure alterat en funció dels assajos, concerts, events que es puguin celebrar durant l'horari de visites.

Reserva prèvia imprescindible sota petició fins a 7 dies abans de la data de la visita (a confirmar dates disponibles amb el Palau de la Música).  

Horaris possibles: 11.30 visita en castellà o 12.30 h visita en català i només s'acceptaran reserves en aquests horaris (màxim 20 places per grup)

Si teniu qualsevol dubte contacteu amb Raquel Rodríguez  (rrodriguez@palaumusica.cat o al 93.295.72.56). 

 

Tots els públics

Equipament

Carrer Palau de la Música, 4-6
08003
Barcelona
Espai: 
Sala Gran - Palau de la Música

Contacte Apropa de l'equipament

Horaris d'assessorament: 
Matins
+34 902 442 882
Persona de contacte: 
Sònia Carbó Baiges scarbo@palaumusica.cat