Benjamin Grosvenor, piano
28/04/2020
dimarts
Horari
nitSessions
A partir de 3 €

Espectacle
Música
Clàssica

Per la seva intel·ligència, profunditat i inspiració, plena de virtuosisme, l'anglès Benjamin Grosvenor és un dels pianistes joves més reclamats arreu del món. Enguany presenta al Palau de la Música Catalana una selecció de peces de Rameau, Beethoven i Liszt. De l’esplendor del Barroc francès al Romanticisme eslau passant per les últimes espurnes del Classicisme.

Els recitals del Grosvenor són interpretacions elèctriques i penetrants. «The Independent» el defineix com a “poètic i subtilment irònic, brillant i alhora clar, intel·ligent i amb humor, tot passat pel sedàs d’un toc bellament transparent i musical”, trets l’han projectat com un dels pianistes joves més reclamats.

Entre els primers moments destacats de la seva carrera, cal destacar el triomf a la final de piano de la BBC Young Musician Competition el 2004, als 11 anys. Des d’aleshores ha esdevingut un pianista reconegut internacionalment que actua amb orquestres d’arreu. El 2011 va signar un contracte amb Decca Classics que el convertia en el músic britànic més jove d’establir-hi relacions i en el primer pianista britànic a fer-ho dels darrers seixanta anys.

Sensorial
Una aposta segura
Adults

On es fa

Carrer Palau de la Música, 4-6
08003
Barcelona
932957242

Contacte de l'organitzador

932957242
Horaris d'assessorament: 
Matins

Sessions passades

dimarts
28
abril
Hora
20:00
Espai
Sala Gran - Palau de la Música