07/03/2020
dissabte
Horari
nitSessions
Durada: 
2 hores
Places disponibles per a cadires de rodes
A partir de 3 €

Espectacle
Música
Rock

Abbey Road és, sense cap mena de dubte, un dels millors tributs del mónAbbey Road és, sense cap mena de dubte, un dels millors tributs del mónals Beatles. Sobre l’escenari aconsegueixen una increïble fidelitat a les veus i so originals, i són capaços de recrear tota la música de la discografia dels de Liverpool. Els seus concerts destaquen també pels diferents canvis de vestuari fet a imatge dels originals d’acord amb l’època. Fins i tot els instruments utilitzats són els mateixos que utilitzaven John Lenon, Paul McCartney, George Harrison i Ringo Starr.

Els seus concerts són un fascinant viatge al passat i rememoren la música d’una banda que va revolucionar els fonaments de la música moderna. Podrem escoltar no solament els grans èxits que van donar fama al grup britànic durant la primera meitat dels anys 60, sinó que també reviurem aquells himnes que els Beatles van gravar fins als 1970 i que mai van arribar a tocar en directe.

Durant els seus 30 anys de carrera, els Abbey Road han realitzat més de 2000 concerts en quatre continents. Han estat considerats per la revista Moho com la cinquena millor banda tribut del món i la primera de parla no anglesa dins l’univers Beatles.

Cançons com Love Me Do, She Loves You, I Want To Hold Your Hand, Help!, Yesterday, Penny Lane, Hey Jude, Let It Be i moltes altres formen part d’un espectacle per a totes les edats, on el públic pot cantar i ballar unes cançons que ja són universals i que formen part de l’imaginari musical de tot amant de la música.

Adults
Joves

On es fa

Carrer Vall Fred, 20
25280
Solsona
973480050

Contacte de l'organitzador

Miriam Montraveta cultura@ajsolsona.cat
973 48 00 50 ext. 0107

Sessions passades

dissabte
07
març
Hora
22:00

Accessibilitat

  • Places disponibles per a cadires de rodes