8 maig 2021
10:00
Durada
4 hores
Places
24
5€
  • Teatre

Descripció

Formació de teatre organitzada pel Teatre Lliure amb Apropa Cultura, un taller pràctic, dinàmic, per aprendre eines teatrals per fer servir en el nostre dia a dia. 

Treballarem al voltant de la idea de dispositiu artístic i explorarem les diverses formes del cos quan es posa en acció: el cos mirat, el que mira, el que escolta i el que és escoltat.  I què canvia quan certes accions es traslladen a l’espai públic.

Material necessari: Mòbil (carregat), alguna peça de roba o element vermell.

Una sessió adreçada a professionals de l'acció social i educativa. No cal tenir coneixements artístics, només ganes de compartir, aprendre i passar-ho bé!

La formadora, Magda Puig

Magda Puig Torres és Llicenciada en Art Dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona i Llicenciada en Disseny Gràfic a l’ESDI de Sabadell. Membre fundadora de la companyia Les Bianchis. Forma part del col·lectiu Cultura i Conflicte, un equip multidisciplinar que planteja propostes en l’àmbit de les arts escèniques, l’audiovisual, la fotografia i el periodisme. La seva recerca personal artística consisteix en explorar territoris creatius mixtes a cavall entre les arts en viu i les arts visuals.

El seu últim projecte com a creadora ha estat Plácido Mo #Poble Sec, programat al Teatre Lliure el desembre del 2020, que tindrà la seva versió a Montréal l’estiu del 2021. El setembre del 2020 estrena la seva creació Me & Magdalena, una peça que investiga en la contemporaneització del teatre de paper.

Com a actriu l’hem pogut veure a a Encara hi ha algú al bosc, d’Anna Maria Ricart al Teatre Nacional de Catalunya, Històries d’Istanbul, dirigida per Joan Arqué al festival Grec 2017, Jane Eyre, dirigida per Carme Portaceli al Teatre Lliure, El llarg dinar de Nadal, de Thornton Wilder, dirigida per Alberto Díaz, de la companyia La Ruta 40, entre d’altres. En televisió l’hem pogut veure en sèries com Mira lo que has hecho, 39+1, Kubala Moreno y Manchón, Pop Ràpid o Ventdelplà.

En l’àmbit de les arts visuals, el desembre del 2019, publica el seu projecte Dia a dia, un llibre il·lustrat que posa el focus en activistes d’arreu del món i que és editat per Edicions Tremendes. El 2019 crea i dirigeix el Vilart, un festival rural que combina les arts visuals i les arts en viu, a Castellbell i el Vilar. 

www.magdapuig.com

 

 

Equipament

Montseny, 47
41.402957
2.156072