Festival Internacional del Circ de Girona

Descripció

El Festival Internacional del Circ Elefant d’Or suposa un dels únics referents actuals al nostre territori de circ de màxima qualitat i, per tant, espectacle que apel·la a tot tipus de públics sense discriminació d’edat, raça o condició social. 

Una ocasió irrepetible per a gaudir del Circ d’alta qualitat!

Com arribar

EN TREN

Estació de tren Adif. 
L’estació de tren Adif Girona Costa Brava és al bell mig de la ciutat, amb connexions regionals, nacionals i internacionals. A part de la línia convencional l’estació de tren de Girona forma part també de la línia d’Alta Velocitat Madrid–Saragossa-Barcelona–frontera francesa, un dels principals eixos de comunicació de l’estat espanyol amb Europa. A l’estació hi podeu trobar consignes per deixar-hi les maletes. Les consignes es troben a la plataforma de l’AVE, i estan obertes a tots aquells usuaris que les vulguin fer servir (no necessàriament han de ser usuaris del tren). L’horari d’obertura és de dilluns a divendres de 7 a 21 h i dissabtes, diumenges i festius, de 9 a 21 h.

EN BUS

Estació d’autobusos. 
Al costat de l’estació de trens hi ha l’estació d’autobusos de Girona i ofereix destinacions urbanes, regionals, nacionals i internacionals.

PER CARRETERA

Les principals carreteres per accedir a Girona són:

  • AP-7: autopista de pagament Barcelona – França (sortida Girona Oest)
  • N-II: carretera nacional Madrid – Barcelona – França
  • C-25 (Eix Transversal): autovia de dos carrils per sentit Girona – Vic – Lleida

Accessibilitat

  • Places disponibles per a cadires de rodes

Contacte de l'organitzador

972505317