13/03/2019
dimecres
Horari
matíSessions
Durada: 
50 minuts
Places disponibles per a cadires de rodes
A partir de 3 €

Espectacle
Música
Educativa/familiar

Big Mama i Joan Pau Cumellas ens proposen un viatge musical per a descobrir la música popular dels descendents dels esclaus nord-americans, el blues, a través dels seus instruments més representatius: la veu, l’harmònica i la guitarra.

Aquesta música expressa el sofriment de l’individu immers en la fatalitat de l’esdevenir, el dolor de la marginació i la pena més profunda però, alhora, celebra la vida i les ganes de transformar el plor en alegria. El blues és, per tant, una música que manifesta els sentiments, on la tristor i el goig s’amalgamen en forma de cançons.

Tot va començar així... Els esclaus, obligats a treballar de sol a sol eren gent que els agradava cantar i els capatassos van observar que si cantaven mentre treballaven, produïen més. D’aquesta manera sorgiren els cants de treball, on a vegades un individu cantava tot sol, d’altres eren cants col·lectius i d’altres eren mixtos, on una veu cantava una primera frase i un cor de veus li responien...

Durant tota l’audició, els intèrprets ens convidaran a participar, cantant, picant de mans marcant el ritme i, sobretot, vivint la música com una reunió per a gaudir-ne!

Us engresquem a gaudir d’aquest viatge i celebrar tots plegats el 30è aniversari de Big Mama als escenaris.

Infantil

On es fa

Rambla Egara, 340
08221
Terrassa
937804122

Contacte de l'organitzador

937899085
Horaris d'assessorament: 
10.00h a 14.00h; 15.00h a 17.00h

Sessions passades

dimecres
13
març
Hora
9:45
Sessió escolar
Espai
Sala d'actes - Factoria Cultural Terrassa

Accessibilitat

  • Places disponibles per a cadires de rodes