La lleugeresa i altres cançons
02/02/2019
dissabte
Horari
nitSessions
Durada: 
60 min.
A partir de 3 €

Espectacle
Teatre
Text contemporani

La lleugeresa i altres cançons

Teatre Nu

 

Text: Ivan Benet i Víctor Borràs. Direcció: Ivan Benet. Intèrpret: Aida Oset. Música original: Aida Oset. Escenografia: Clàudia Vilà. Disseny de llums: Ganecha Gil Gracia.  Vestuari: Maria Armengol.  Disseny de so: Guillem Llotje. Músics de ‘Don’t ask me why’: Pablo Yupton, Roger Giménez, Pablo Campos. Ajudant de direcció: Víctor Borràs. Producció executiva:  Maria Hervàs. Producció: La Casa del Teatre Nu. Comunicació: Gerard Palomas. Fotografia: Carla Oset.

 

Què tenen en comú el filòsof francès Gilles Lipovetsky i una infermera que canta?

 

Una infermera ha hagut de deixar la feina: tancada a casa seva es mira al mirall i no es reconeix. A poc a poc, descobrirem que per la seva vida -com per la nostra- floten constantment la idea de lleugeresa, l’alliberament de lligams, la provisionalitat, el núvol, la virtualitat... Els errors i les decisions del passat es converteixen en pesantor rigorosa que només la música calmarà. Què va passar el dia D a l’hora H?

 

Es pot fer un espectacle a partir de l’obra d’un filòsof? Poden les idees crear acció, música i imatges? L’obra de Lipovetsky és plena d’exemples, d’anàlisi de situacions que han esdevingut paradigmàtiques de la nostra existència i que de ben segur es poden traduir en situacions, paraules i actes que siguin teatrals.  El talent d’Ivan Benet i Aida Oset ajudarà a fer possible un espectacle a mig camí entre el monòleg, el musical i el cabaret.

Per amants del drama
Adults

On es fa

Carrer de Sant Pau, 9
08700
Igualada
938050358

Contacte de l'organitzador

Rafel Roca Dalmau teatre@aj-igualada.net
938031950 | 609443358
Horaris d'assessorament: 
9 h a 14 h

Sessions passades

dissabte
02
febrer
Hora
21:00
Espai
Teatre Municipal Ateneu Igualada