13/09/2020
diumenge
Horari
tardaSessions
Durada: 
55 min
Bucle magnètic
A partir de 3 €

Espectacle
Teatre
Titelles/Objectes

A la Maria, una nena amb molta imaginació, li encanten els contes i les històries i aventures que li explica el seu avi, amb qui passa totes les tardes jugant a ser Peter Pan. Però de sobte, una nit, els nens perduts s’emporten la Maria de la seva habitació cap al País de Mai Més. Aleshores, viu les aventures en primera persona: els pirates, Campaneta, els indis i tot l’imaginari que va escriure James Matthew Barrie passen a formar part de la seva realitat. Adéu, Peter Pan és una història molt tendra que mostra el vincle entre els infants i els seus avis, i també la manera com avui els pares gestionen aquestes noves relacions familiars.

Un espectacle de titelles i actors, sensible i divertit, que busca la complicitat de petits i grans amb una posada en escena que captiva des del primer moment.

Premi Millor Espai Escenificat FETÉN 2019 i Premi Millor Espectacle Infantil Feria de Teatro Ciudad Rodrigo. Premi La Xarxa Palau-solità i Plegamans al Millor Espectacle de la Temporada 2018-2019.

Premi Festival Herrera del Duque del Jurat a Millor Espectacle, a Millor Actriu per Íngrid Teixidó Domínguez i a Millor Actor per Pere Pàmpols Farré.

Espectacle recomanat per la Comissió de la Xarxa Espanyola de Teatres, Auditoris, Circuits i Festivals de Titularitat Pública.

Fins a 2 anys, entrada gratuïta. Venda d’entrades a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí, al web i, el mateix dia de la funció, a la taquilla de La Cate.

Interpretació - titellaires: Íngrid Teixidó i Pere Pàmpols | Direcció: Pere Pàmpols | Adaptació: Íngrid Teixidó | Producció: Festuc Teatre

Durada: 55 min

Infantil

Espectacle no numerat
Sense entreacte

On es fa

Ronda Rector Arolas, 4
17600
Figueres
972678496

Contacte de l'organitzador

Aina Baig Caamaño abaig@figueres.org
972501911
Horaris d'assessorament: 
De dilluns a divendres de 10 a 14 h.

Sessions passades

diumenge
13
setembre
Hora
18:00

Accessibilitat

  • Bucle magnètic