27/02/2021
dissabte
Horari
nitSessions
Durada: 
1 h 15 min
A partir de 3 €

Espectacle
Teatre
Text contemporani

Estrena a Catalunya d’un clàssic universal sota la visió contemporània de la prestigiosa companyia sevillana

Atalaya, fa 25 anys que adapta grans textos del teatre clàssic universal sense perdre el seu reconegut llenguatge contemporani que va començar fa gairebé quatre dècades. A Elektra.25 Atalaya Teatro vol commemorar aquesta xifra: 25 anys de la mort de la nostra referència teatral més trencadora, Heiner Muller, i els 25 anys del naixement d'un dels tres pares de la tragèdia grega, Eurípides.

Elektra té una forta càrrega emocional a causa del seu leitmotiv essencial, que ha perdurat en el temps: la venjança. Però no es tracta d'explicar la història d’Elektra o que l'espectador s'identifiqui amb un personatge, sinó de provocar la catarsi que promogui sensacions que no es poden experimentar en cap altre lloc o esdeveniment de la vida quotidiana.

El cor és qui marca, durant gairebé tota l'obra, el ritme i el to emocional. En aquest sentit, els càntics ètnics i les coreografies adquireixen un poder que està per damunt dels mateixos personatges. La interpretació coral és característica en el llenguatge d’Atalaya.

Espectacle en castellà.

Emocions fortes
Sensorial
Una aposta segura
Per amants del drama
Adults
Joves

Sessions passades

dissabte
27
febrer
Hora
20:00
Espai
Ramon Montanyà