©Astrid-Ackermann
02/02/2021
dimarts
Horari
tardaSessions
A partir de 3 €

Espectacle
Música
Contemporània

Crossing Lines presenta un retrat de dos dels autors més suggerents del panorama internacional actual. Clara Iannotta treballa en una música que explora els registres extremadament subtils i els llindars de l’escolta, fent servir sovint l’amplificació d’harmònics per fer audible el procés de caiguda del senyal acústic o l’extinció de la ressonància dels cossos vibrants.

La fascinació per la poesia de Dorothy Molloy nodreix diverses obres del seu catàleg, com dead wasps in the jam-jar, música concebuda per a ser intercalada entre els moviments de la Partita n. 1 de J. S. Bach i elaborada a partir de la Corrente d’aquesta peça, i com The people here go mad. They blame the wind, obra que tanca un cicle especialment centrat en el ressò de les campanes i els mecanismes de les caixes de música. D’après, per a ensemble, forma part d’una trilogia basada en la fascinació per la suspensió de la ressonància del carilló de Freiburg, i de com la memòria sonora pot transformar-se a través de la repetició.
El brasiler Daniel Moreira revisita Für Elise de Luwdig van Beethoven com a infame producte de masses a Rhythmic etude 4b, un original procés de desconstrucció amb instruments de joguina. Encapçala el concert Countdowns, obra que es basa en el compte enrere com a generador de potencialitats dramàtiques.

Tots els públics

On es fa

Lepant 150
08013
Barcelona
932479300

Contacte de l'organitzador

Taquilles Auditori taquilles@auditori.cat
Montse García mgarcia@auditori.cat
932479300
Horaris d'assessorament: 
de 8.30h a 14.30h

Sessions passades

dimarts
02
febrer
Hora
19:00
Espai
Sala 2 Oriol Martorell