Amb Arantza López i David Franch
Teatre Lliure i Apropa Cultura
Tipus de recurs
Educa amb l’Art
Disciplina artística
Teatre, Dansa, Circ
Idioma: 
Català
Format
Document

Objectius

Educa amb l’Art es un curs de formació que ensenya a enriquir, potenciar i donar una nova dimensió a la vostra tasca com a educadors o educadores a través de les possibilitats de la creació artística. A partir de sessions vivencials en arts escèniques, música i arts visuals experimentem i aprenem com l'art pot ajudar-nos en el dia a dia. Quan l’art entra a la vida quotidiana, es nota!

 

Descripció

Una formació teatral a càrrec de la Buena Compañía (David Franch i Arantzazu López) dissenyat en col·laboració amb el Servei Educatiu del Teatre Lliure.

A través de tallers de creació, interpretació, improvisació i moviment, La Buena Compañia fa sortir la part més creativa de cadascú acostant la idea que el teatre és per a tothom i sobretot la idea del joc com a fet teatral!

A continuació els vídeos de la sessió. Descarrega't el dossier pedagògic!

Sobre l'equip formador:

David Franch, format a l'Institut del Teatre, ha realitzat estudis de teatre, circ, equilibris, clown,... Ha estat membre de la companyia Amaranto i Colectivo 96o.

Arantza López, formada com a ballarina i coreògrafa, com a creadora ha dirigit a la Cia. (H)Ártese de Danza. També treballa com a pedagoga a tallers de dansa i tallers de comunicació. A més, és diplomada en Magisteri i Educació Especial per la UB, especialitzada en immigració i Minoris i té un màster en moviment Teràpia per la ADMTA.