Registra't

Tots i totes necessitem la cultura

Des d’Apropa Cultura oferim un ampli ventall d’espectacles i activitats culturals a preus accessibles per a persones en risc d’exclusió social o amb discapacitat.

Apropa Cultura agrupa teatres, auditoris, festivals, espais singulars i museus de Catalunya que cedeixen una part de les seves localitats a un preu reduït. 

Des d’aquest web, les entitats socials poden reservar entrades d’espectacles perquè les persones ateses en puguin gaudir d’un oci cultural inclusiu.

Apropa Cultura en 5 passos

  1. Localitats i visites a 3 € Els equipaments culturals s’adhereixen al programa i ofereixen les seves localitats i visites a un preu màxim de 3€.

  2. Tota la programació al nostre web Els equipaments culturals publiquen la programació al web apropacultura.cat.

  3. Registre i validacions Els centres socials es registren de forma gratuïta al web apropacultura.cat i són validats per l’equip Apropa.

  4. Programació i reserves Els centres socials consulten la programació i reserven l’espectacle o visita.

  5. Valoració de la sortida Els centres socials gaudeixen de la sortida i posteriorment la valoren a través del formulari.

Què fem

Sortides culturals inclusives

Sortides culturals inclusives

Amb Apropa Cultura podeu realitzar activitats culturals inclusives a preus molt reduïts, arreu de tot Catalunya.

Educa amb l'Art

Educa amb l'Art

Formació artística adreçada a professionals de l’acció social i educativa. És un curs en arts escèniques, música i arts visuals per aprendre com l'art pot ajudar-nos en el dia a dia.

Formació en Accessibilitat

Formació en Accessibilitat

Organitzem jornades per donar als professionals dels equipaments culturals noves eines i metodologies relacionades amb l’accessibilitat. L’objectiu és que estigueu preparats per acollir col·lectius amb necessitats específiques.

Actes i trobades Apropa

Cada any organitzem la Setmana Apropa Cultura. Una campanya de comunicació que ens permet tenir un gran ressò a televisió, ràdio i premsa escrita de tot Catalunya.