Tots i totes necessitem la cultura

Què fem

Des d’Apropa Cultura oferim un ampli ventall d’espectacles i activitats culturals a preus accessibles per a persones en risc d’exclusió social o amb discapacitat.

Apropa Cultura agrupa teatres, auditoris, festivals, espais singulars i museus de Catalunya i Balears que cedeixen una part de les seves localitats a un preu reduït perquè les persones ateses a entitats socials puguin gaudir d’un oci cultural inclusiu. 

També organitzem activitats per créixer com a professionals amb formacions artístiques per professionals, donant eines i avantatges especials a educadors i professionals dels centres. 

Dins del programa Apropa també podreu gaudir de tallers experiencials com Un matí d´orquestra, una experiència musical i participativa adreçada a persones amb discapacitat intel·lectual o persones amb alzheimer o altres demències.

Art, teatre, dansa, música... una oferta cultural extraordinària dirigida a centres, serveis socials i entitats que treballen amb persones i col·lectius en situació de vulnerabilitat.