Pau Elias
L'Auditori i Apropa Cultura
Tipus de recurs
Arts
Disciplina artística
Música
Idioma
Català
Format
Document, Vídeo

Descripció

Taller-audició en què traurem tot el suc de les propietats acústiques de l’aigua mitjançant ampolles i altres instruments “aquàtics”. 

Mitjançant la percussió corporal buscarem sonoritats que ens transportin a un medi aquàtic, experimentarem amb instruments de petita percussió i farem ús d'instruments "aquafònics" (com a ra l'udu, que a grans trets és una gerra d'aigua amb un forat lateral) i de quotidiòfons aquàtics: objectes quotidians com ara pilotes, bols o palletes amb les quals podrem explorar algunes possibilitats acústiques si els afonem a l'aigua. 

El taller culminarà amb una audició molt singular amb ampolles musical que donarà valor artístics als recursos didàctics presentats prèviament. El repertori comprendrà des de la música clàssica fins a ritmes moderns per músiques tradicionals de diversos països. 

 

Nodrim la imaginació!

El taller és una proposta creativa i vivencial que estimularà la nostra imaginació auditiva a través de l'acústica variada i infinita de l'aigua. 

Treballarem diferents melodies, ritmes i harmonies amb instruments de percussió coneguts, no tan coneguts i objectes de tota mena!