Álvaro de la Peña
Mercat de les Flors i Apropa Cultura
Tipus de recurs
Arts
Disciplina artística
Dansa
Idioma
Castellà
Format
Document, Vídeo

Objectius

Educa amb l’Art es un curs de formació que ensenya a enriquir, potenciar i donar una nova dimensió a la vostra tasca com a educadors o educadores a través de les possibilitats de la creació artística. A partir de sessions vivencials en arts escèniques, música i arts visuals experimentem i aprenem com l'art pot ajudar-nos en el dia a dia. Quan l’art entra a la vida quotidiana, es nota!

 

Descripció

Una sessió pràctica on vam treballar amb idees, vàrem generar dinàmiques de moviment, expressió i creativitat. Les vam utilitzar i transformar a la nostra mida i necessitats. 

Es van crear situacions i petites composicions grupals. 

Totes i tots junts, vam treballar qüestions com la confiança, la timidesa, l'atreviment, l'alerta, la mirada oberta, la solidaritat, la complicitat, l'escolta activa i atenta... 

Vam aprendre a transformar en moviment qualsevol idea, pensament o emoció. Les vàrem fer créixer i les convidàrem a transportar-nos a llocs insospitables.

Va ser una formació per a totes les persones, dansa per a qualsevol persona amb ganes d'obrir-se, aprendre, compartir i experimentar. 

Tots els exercicis de la sessió estan dissenyats perquè els i les participants els puguis adaptar i treballar amb les seves persones.