Alícia G. Reyero
Teatre Nacional de Catalunya, Apropa Cultura
Tipus de recurs
Arts
Disciplina artística
Teatre
Idioma
Català i Castellà
Format
Vídeo

Objectius

Amb el teatre explorem les nostres necessitats, la nostra relació amb l'altre i el món que ens envolta. Fent teatre tenim la possibilitat de mostrar les nostres emocions i pendren's el temps de reflexionar per transformar-les.
El treball de creació col.lectiva és un procés empoderadorador en sí mateix que permet donar veu a qui se li ha negat, afavorint a teixir una estructura social més justa. Ens permet transformar les nostres diferències en recursos artístics.
Un viatge on renombrar-nos en societat i trobar punts comuns mitjançant el joc creatiu.Un espai de llibertat.

En aquest taller viurem un procés de creació col.lectiva en quatre hores. Tot un repte com a grup que assumirem des del joc teatral i creant espais de reflexió sobre l’experiència viscuda.

Descripció

Formació de teatre organitzada pel Teatre Nacional de Catalunya a càrrec Alicia G. Reyero, actriu i directora que treballa a través de les arts escèniques amb col·lectius en risc d'exclusió social des de l'any 2003. Actualment forma part de Paramythádes, projecte de suport a les persones refugiades als camps de Grècia i forma part del projecte "Sis Personatges" del Teatre Lliure i la Fundació Arrels.