Registra't
22 febrer 2020
10:00
Durada
4 hores
Places
60
5.00
  • Art i museus
  • Arts plàstiques i visuals

Descripció

Formació d'Art tèxtil al Museu Nacional d'Art de Catalunya

En col·laboració amb la Fundació Joan Miró, el MNAC i Apropa Cultura organitzem una formació Educa amb l'Art sobre Art tèxtil. El taller girarà al voltant de l'exposició Aurèlia Muñoz: Nuar l'espai que actualment es pot visitar al museu. 

Serà una formació per introduir-nos en l'art tèxtil i la seva relació amb les dones. Aprendrem tècniques tèxtils accessibles i experimentarem amb fils, teles i textures per descobrir-nos, comunicar-nos i expressar-nos en comunitat. 

No cal tenir coneixements previs en art tèxtil, només tenir ganes de compartir, aprendre i passar una bona estona!

 

Les formadores

Francesca Piñol, nascuda a Puigverd de Lleida, actualment viu i treballa a Barcelona. Professora d’Art Tèxtil a l’Escola Massana a Barcelona, des de 1999. Especialista en teixits digitals i en tints naturals.
Combina la docència amb la pràctica artística. Títol de Mestre artesà “teixidora”, Centre d’Artesania de la Generalitat de Catalunya, 2000. Membre de la A-FAD, Associació d’Artistes del Foment de l’Art i el Disseny, des de 1991.

Sílvia Ventosa i Muñoz, conservadora de tèxtil i moda al Museu del Disseny de Barcelona, comissària i filla de l'artista Aurèlia Muñoz. Doctora en Antropologia Social i Cultura amb la tesi titulada Modelar el cos. Treball i vida de les cotillaires de Barcelona

El material d'aquesta formació serà a càrrec de Rosas Craft

 

Equipament

Palau Nacional, Parc de Montjuïc
41.3688074
2.1533917