Registra't
22 febrer 2020
10:00
Durada
4 hores
Places
50
5.00
  • Art i museus
  • Arts plàstiques i visuals

Descripció

Atenció! Ha canviat la data, serà el dissabte 22 de febrer

Formació d'Art tèxtil al Museu Nacional d'Art de Catalunya

En col·laboració amb la Fundació Joan Miró, el MNAC i Apropa Cultura organitzem una formació Educa amb l'Art sobre Art tèxtil. El taller girarà al voltant de l'exposició Aurèlia Muñoz: Nuar l'espai que actualment es pot visitar al museu. 

Serà una formació per introduir-nos en l'art tèxtil i la seva relació amb les dones. Aprendrem tècniques tèxtils accessibles i experimentarem amb fils, teles i textures per descobrir-nos, comunicar-nos i expressar-nos en comunitat. 

No cal tenir coneixements previs en art tèxtil, només tenir ganes de compartir, aprendre i passar una bona estona!

 

Les formadores

Francesca Piñol, nascuda a Puigverd de Lleida, actualment viu i treballa a Barcelona. Professora d’Art Tèxtil a l’Escola Massana a Barcelona, des de 1999. Especialista en teixits digitals i en tints naturals.
Combina la docència amb la pràctica artística. Títol de Mestre artesà “teixidora”, Centre d’Artesania de la Generalitat de Catalunya, 2000. Membre de la A-FAD, Associació d’Artistes del Foment de l’Art i el Disseny, des de 1991.

Sílvia Ventosa i Muñoz, conservadora de tèxtil i moda al Museu del Disseny de Barcelona, comissària i filla de l'artista Aurèlia Muñoz. Doctora en Antropologia Social i Cultura amb la tesi titulada Modelar el cos. Treball i vida de les cotillaires de Barcelona

 

Equipament

Palau Nacional, Parc de Montjuïc
41.3688074
2.1533917