7 març 2020
10:00
Durada
4 hores
Places
70
5.00
  • Museus i exposicions
  • Arts plàstiques i visuals

Descripció

Formació d'arts amb Anna Obon

El Museu Picasso de Barcelona dissenya i organitza una formació d'arts visuals de la mà de la il·lustradora Anna Obon. Serà un matí ple de creativitat, de descobriments, expressió personal i eines pràctiques per a la nostra feina en l'àmbit de l'acció social i educativa. No cal saber dibuixar, ni pintar, només tenir ganes d'aprendre, compartir i gaudir d'un espai lliure i creatiu.

Caos i Creativitat

De quins colors són les teves emocions, idees i sentiments? Com traçaries el mapa de la teva història? La il·lustradora Anna Obon ens proposa participar del taller "Caos i creativitat", un matí per cercar una manera personal i expressiva per comunicar-nos a través del color i l’espai.

Punts, camins, fites, mapes… El nostre dia a dia es mou en funció d’aquests elements vitals. Punts de referència, punts d'inflexió, tracem camins i prenem decisions a cada instant que ens permeten establir connexions que determinen un mapa vital, una història. Et convidem a participar d'un taller d'il·lustració i expressió artística.

Quins objectius tindrà el taller? 

  • Desenvolupar la creativitat i expressar-la.
  • Utilitzar el color per representar emocions, sentiments, vivències i idees.
  • Valorar l’esforç de superació que comporta el procés creatiu.
  • Relacionar-se amb flexibilitat, responsabilitat, solidaritat, interès i tolerància, superant inhibicions i prejudicis i rebutjant discriminacions o estigmes personals o socials.
  • Respectar, apreciar i aprendre a interpretar altres maneres d’expressió visual i plàstica diferents de la pròpia i de les formes dominants a l’entorn, superant estereotips i convencionalismes.
  • Contribuir activament al coneixement, el respecte, la conservació, la divulgació de l’obra i vida de Picasso.

Sobre la formadora

L'Anna Obon és una pintora i il·lustradora que es defineix per la seva passió. El llenguatge, el pensament i la imatge es fonen intensament sobre el paper, la tela, la fusta o la pedra. Tot material, natural o instrumental, és una font de possible transformació. Aquesta força de canvi dirigeix la mà precisa de l'artista, però no des d'una intel·lectualitat freda, sinó des un foc d'emoció i d'amor.

No és només una artista compromesa, sinó una persona que viu una vida compromesa. Responsable del món i de les persones que l'envolten, responsable, sobre tot, del món i de les persones del seu interior. Personantges acrobàtics, objectes d'ànima intensa, paisatges que sempre reflexen sentiment, humor i idees. Mil jocs i mil espais, mil dones (nenes!!!) que es decomposen en traços. valeria esteruelas

Equipament

Carrer Montcada 15-23
41.3851988
2.1808886