Registra't
9 novembre 2019
10:00
Durada
4 hores
Places
70
5.00
  • Dansa

Descripció

Formació de dansa amb Álvaro de la Peña

Una sessió pràctica on treballarem amb idees, generarem dinàmiques de moviment, expressió i creativitat. Les utilitzarem i les transformarem a la nostra mida i necessitats. 

  • Crearem situacions i petites composicions grupals. 
  • Totes i tots junts, treballarem qüestions com la confiança, la timidesa, l'atreviment, l'alerta, la mirada oberta, la solidaritat, la complicitat, l'escolta activa i atenta... 
  • Aprendrem a transformar en moviment qualsevol idea, pensament o emoció. Les farem créixer i les convidarem a transportar-nos a llocs insospitables.
  • Es tracta d'una formació per a totes les persones, dansa per a qualsevol persona que tingui ganes d'obrir-se, aprendre, compartir i experimentar. 

Tots els exercicis de la sessió estan dissenyats perquè els i les participants els puguis adaptar i treballar amb les seves persones. 

Formació adreçada a professionals de l'acció social i educativa. 
No ho dubtis i apunta't!

 

Sobre el formador

Titulat per l’Escola Superior d’Art Dramàtic i Dansa de Barcelona (Institut del Teatre), en l’especialitat de pedagogia de la dansa. Abans de dedicar-me plenament a la coreografia, vaig ballar a diferents companyies. També vaig participar com a ballarí i coreògraf en la creació de la companyia Dart, amb Guillermina Coll. Amb Juan Carlos García i Claudio Zulián vam iniciar la companyia Lanónima Imperial.

El 1993 vaig crear, amb Pere Jané i Nausica Guitart, la companyia Iliacan. El 1994 impulso la creació de La Caldera (centre de creació de dansa i arts escèniques), que el 2006 va rebre el Premi Nacional de Dansa que atorga la Generalitat de Catalunya.

Entre 1990 i 2002 treballo com a professor de dansa a l’Institut del Teatre de Barcelona, a l’Escola Superior d’Art Dramàtic.

A partir de l’any 2009, decideixo donar un gir al meu treball i començo el projecte Dansa per a qualsevol, que es basa en que qualsevol persona pot tenir accés a la dansa. Una línia de treball que s’ha concretat en diversos projectes i activitats, entre d’altres:

  • Barris en dansa, projecte guardonat amb el Premi Ciutat de Barcelona de Dansa 2012
  • Ciutats i Pobles en dansa.
  • Dansa sense barrots, a presons.Tallers de moviment creatiu per a gent gran.
  • Tallers de moviment per a persones amb diversitat funcional.

He compaginat la meva activitat en la companyia Iliacan amb altres col·laboracions com a coreògraf a òpera, teatre i televisió.

Equipament

C. Lleida, 59
41.371522
2.156956
Barcelona