Registra't
23 març 2019
10:00
Durada
4 hores
Places
100
5.00
  • Música

Descripció

El servei educatiu de L'Auditori en col·laboració amb Apropa Cultura hem organitzat una formació de música pràctica i participativa per aprendre com la música pot ajudar-nos en el nostre dia a dia. No t'ho perdis! 

 

A qui s'adreça?

A professionals de l'acció social i educativa. No són necessaris coneixements artístics ni en música per assistir a la formació, només tenir ganes d'aprendre, compartir i gaudir. 

 

Presentació

Taller-audició en què traurem tot el suc de les propietats acústiques de l’aigua mitjançant ampolles i altres instruments “aquàtics”. 

Mitjançant la percussió corporal buscarem sonoritats que ens transportin a un medi aquàtic, experimentarem amb instruments de petita percussió i farem ús d'instruments "aquafònics" (com a ra l'udu, que a grans trets és una gerra d'aigua amb un forat lateral) i de quotidiòfons aquàtics: objectes quotidians com ara pilotes, bols o palletes amb les quals podrem explorar algunes possibilitats acústiques si els afonem a l'aigua. 

El taller culminarà amb una audició molt singular amb ampolles musical que donarà valor artístics als recursos didàctics presentats prèviament. El repertori comprendrà des de la música clàssica fins a ritmes moderns per músiques tradicionals de diversos països. 

Nodrim la imaginació!

El taller és una proposta creativa i vivencial que estimularà la nostra imaginació auditiva a través de l'acústica variada i infinita de l'aigua. 

Treballarem diferents melodies, ritmes i harmonies amb instruments de percussió coneguts, no tan coneguts i objectes de tota mena!

 

El formador: Pau Elies

Músic especialitzat en pedagogia del llenguatge i educació musical. Titulat Superior de Música al Musikene de Sant Sebastià, actualment és professor de llenguatge, piano, sensibilització musical i educació musical especial a l'Escola Municipal de Música de Balaguer. 

 

Equipament

Lepant 150
41.3985335
2.1853844
Barcelona