16 octubre 2021
10:00
Durada
4 hores
Places
24
Ascensors adaptats
Lavabos accessibles
5.00
  • Museus i exposicions
  • Arts plàstiques i visuals

Descripció

Apropa Cultura i el Reial Monestir de Pedralbes organitzem una formació Educa amb l'Art.

La sessió serà a càrrec d'Experimentem amb l'Art, entitat educativa amb més de 25 anys d'experiència en el disseny de projectes artisticoeducatius i processos creatius.

 

Què farem?

Us proposem una formació en format itinerari. Explorarem el monestir, observarem, conversarem i farem un viatge en el temps per endinsar-nos en el silenci i les seves potencialitats artístiques. Durant tot el recorregut desplegarem accions que ens relacionen amb experiències de silenci i entrenaments de concentració mitjançant pràctiques artístiques. 

Objectius:

  • Generar un espai i proposta útil per treballar la comunicació, el silenci, la concentració, a partir de dinàmiques de grup per tal de millorar la convivència i la cohesió.
  • Observar i percebre a través dels sentits l’entorn del monestir, experimentant sensacions i descobrint les emocions que susciten aquestes percepcions.
  • Crear produccions i experiències artístiques a partir de la vivència del silenci, la percepció i les emocions viscudes durant el recorregut al monestir, a través d’accions i performance.

Adreçat a professionals de l'acció social i educativa. No és necessari tenir coneixements artístics, només ganes de gaudir i compartir!
 

Equipament

Baixada del Monestir, 9
41.395357
2.112065