10 novembre 2018
10:00
Durada
4 hores
Places
100
Places disponibles per a cadires de rodes
5.00
  • Dansa

Descripció

Taller de dansa al Mercat de les Flors a càrrec del ballarí i coreògraf Toni Mira. 

Jugarem amb el nostre cos, per intentar conéixe’l una mica més. Descobrirem les possibilitats que té de comunicar, de sentir, de compartir i d’emocionar. Aprendrem exercicis, els farem nostres, n’improvitzarem d’altres. Sols, per parelles, amb grup. Ho farem escoltant-nos i escoltant als demés. I tindrem un company de viatge important, que ens ajudarà a fer tot aixó: la música i el ritme. Tothom a ballar!

Sobre en Toni Mira...

Tres dècades de feina al capdavant de Nats Nus Dansa, la companyia que va fundar el 1987, han convertit Toni Mira en un dels ballarins i coreògrafs més destacats de l'escena catalana. Ho ha aconseguit gràcies a haver creat un llenguatge del moviment molt personal i dotat d'una forta relació tant amb l'espai com amb els elements escenogràfics; un vincle que, potser, és degut al fet que Mira va estudiar cinc anys de la carrera d'Arquitectura abans de convertir-se en professional de l'escena.

Des de Nats Nus, Toni Mira ha coreografiat tant per a la mirada dels infants (Momentari, Minimón, Caixes, Upps!!) com per a la dels adults, amb peces tan recordades com Strangers in the Night (1989), Bolero (1994) o Límit (2005). Els seus treballs amb Nats Nus li va reportar el Premi Nacional de Dansa el 2010; un any abans havia guanyat el Premi Ciutat de Barcelona per la feina pedagògica que va desenvolupar en algunes presons de la ciutat.

Més enllà de la seva companyia i dels seus espectacles en solitari, Mira també ha col·laborat en projectes aliens i ha creat el moviment de molts espectacles de l'escena barcelonina com Flor de nit, de Dagoll Dagom, o Fang i setge, sobre el 1714.

Oferirà una formació Educa amb l'Art per apropar-nos al llenguatge de la dansa i investigar la relació entre l'espai i el ritme. 

No són necessaris coneixements ni formació artística, només tenir ganes d'aprendre, compartir i guadir. 

Adreçat a professionals de l'acció social i educativa.

T'hi esperem!

Equipament

C. Lleida, 59
41.371522
2.156956
Sala Pina Bausch