5 desembre 2020
10:00
Durada
4 hores
Places
30
5.00
  • Dansa
  • Contemporània

Descripció

ATENCIÓ! NOVA DATA 5 DE DESEMBRE!

Formació de dansa i moviment organitzada pel Mercat de les Flors amb Apropa Cultura.

Ua sessió adreçada a professionals de l'acció social i educativa. No cal tenir coneixements artístics, només ganes de compartir, aprendre i passar-ho bé!

La sessió serà a càrrec de la ballarina i artista Vero Cendoya. Serà una sessió pràctica, dinàmica, per experimentar i descobrir!

 

Què farem?

A la formació treballarem amb el nostre cos com a motor creatiu i comunicatiu. Experimentarem la creació d'un imaginari personal basat en el cos, en l'espai, el temps i les pròpies vivències.

Mitjançant improvisacions guiades aprofundirem en la consciència del nostre cos i cercarem un espai sensible on el nostre cos i moviment parlin per si sols sense necessitats de paraules, amb un llenguatge únic i personal.

 

Sobre la Vero Cendoya...

Ballarina i il·lustradora, Vero Cendoya és una creadora eclèctica que fusiona coreografia, teatre, art visual i música en directe. Com a coreògrafa indaga quin paper juga la dansa contemporània avui dia i la confronta amb altres disciplines artístiques. Per Vero Cendoya no existeixen fronteres entre les arts.

Vero Cendoya es va formar a l'Institut de Teatre de Barcelona, ​​després de graduar-se, va continuar la seva formació com a ballarina en la companyia de Trisha Brown i al Movement Research a Nova York el 2002. També s'ha format com a actriu. Com a intèrpret ha treballat per a les companyies Mundances-Àngels Margarit, Cobosmika i Sol Picó, entre d'altres. També ha col·laborat en diversos projectes de vídeo-dansa com "Marees" de Cobosmika per al canal ARTE.

Des del 1999 ha presentat les seves creacions, entre les que destaquen "El Jardí", que va girar tant per Espanya com per Europa, en col·laboració amb Adele Madau i "18-28 (PA ENRERE NI PA PRENDRE IMPULS)" que va crear i va interpretar conjuntament amb el ballarí de Hip Hop Lluc Fruitós. Actualment combina la seva faceta de coreògrafa amb la d'il·lustradora, assistent de coreografia i intèrpret.

www.verocendoya.com

 

Equipament

C. Lleida, 59
41.371522
2.156956