24 novembre 2018
10:00
Durada
4 hores
Places
100
5.00
  • Teatre

Descripció

El teatre és una experiència i el teatre és efímer

Sota aquesta afirmació iniciarem una jornada de creació teatral. Viurem conjuntament un moment d’experiència teatral inclusiva. La creació sorgirà de materials dispersos i, on tots i totes, en formarem part.

Una formació Educa amb l'Art del Teatre Lliure a càrrec del director, dramaturg i escriptor Jordi Prat i Coll. Ha dirigit obres com Mon Brel, Eva Perón, Una Còpia o Humanitat, ha escrit textos com Obra Vista, De quan somiava i Carrer Hospital amb Sant Jeroni. Ha estrenat obres al Teatre Nacional de Catalunya, a la Sala Beckett i com a pedagog, ha impartit diversos seminaris de poesia per a actors i cursos intensius d’especialització en la direcció escènica o en la interpretació.Enguany, dóna classes de direcció a l’Institut del Teatre i de dramatúrgia a l’Obrador de la Sala Beckett.

Què ens emportarem?

Durant la sessió de treball, s’enllaçaran un seguit d’exercicis que aniran sorgint de la dinàmica de grup per treballar la cohesió i el sentiment de pertinença. En aquesta dinàmica sempre entesa com un joc, la música, la poesia, les experiències personals, l’atzar… aniran sorgint de manera natural i les tindrem en compte com a possibilitats per esdevenir material d’espectacle.

A mesura que vagin sorgint propostes durant la sessió, treballarem com enriquir-les, com juxtaposar-les, com trenar-les per generar tensió teatral. A més, perquè tot flueixi, es reservarà una part final de reflexió per posar en comú i crear coneixement entre totes les persones que hi participarem.

Una formació pràctica i experiencial que no et pots perdre! No són necessaris coneixements artístics ni teatrals, només tenir ganes d'aprendre, compartir i gaudir!

En el moment d'inscriure't et farem arribar una carta de Jordi Prat i Coll amb les primeres instruccions per venir a la formació. 

Llegeix la carta que en Jordi Prat i Coll ha escrit per explicar la formació aquí

 

Materials per a la sessió

Equipament

Plaça Margarida Xirgu
41.370785
2.157206
Barcelona