Registra't
27 abril 2019
10:00
Durada
4 hores
Places
60
5.00
  • Música

Descripció

La veu humana és expressivitat i versatilitat. Us proposarem activitats, recursos, jocs senzills per a descobrir i gaudir de les possibilitats expressives i regeneradores de la veu.

  • Exercicis pràctics pel desenvolupament de la consciència rítmica i de la oïda harmònica a través del cant en grup, el cant com activitat lúdica i d’apropament entre els participants.
  • Aplicarem exercicis per a l’atenció i cura de la veu, a través de la tècnica vocal, jocs de confiança i dinàmiques col·lectives. 
  • Muntarem peces musicals a través de les quals posarem en pràctica els recursos treballats durant el taller.
  • Expressió i vitalitat a través d’aquest instrument tan complert que tenim: la veu humana

Eines i recursos específics per a professionals de l'àmbit social i educatiu. No cal tenir coneixements de música ni cant coral, només tenir ganes d'aprendre, compartir i gaudir! 

 

Reserva la teva plaça i no t'ho perdis. 

 

Formadores

Mariona Sagarra, cantant i compositora, ha impartit cursos per tot el territori i diversos països europeus així com també per a diverses companyies de teatre i dansa d’Europa i a Nova York amb Meredith Monk.

Michèle Alderete, professora a Eòlia i a l’Escola de Música i dansa Elisenda Tarragó. Ha impartit tallers per a la Federació Catalana d’Entitats Corals, per a agrupacions vocals com Zetzània, Two Cats pel Gospel i el Cor de Noies de l’Orfeó Català. Dirigeix el Cor Jove del Grup Coral Horta i és la directora musical i vocal coach del grup vocal Ol’green.

Equipament

Carrer Palau de la Música, 4-6
41.387553
2.1753823