Registra't
Reserva directa
04/01/2020
dissabte
Sessions
tarda
Durada: 
1h
A partir de 3 €

Descripció

Uns nens juguen al país on tot comença. S’afanyen a descobrir el mon tot transformant el seu univers. Imiten els grans, amb gosadia i despreocupació. S’atreveixen a estimar sense saber quin n’és el veritable significat. No dubten a enemistar-se abans, fins i tot, de trobar la paraula odi a les seues butxaques. Saben d’olors, pell, carícies, abandonament, refugi, desig. No saben del temps.

I, de sobte, han passat més de seixanta anys. Ara, envellits, treuen de les butxaques moltes paraules que cauen com fulles pansides. Saben d’olors, pell, carícies, abandonament, refugi, desig. I, paradoxalment, no dubten a enemistar-se quan ja coneixen el veritable significat d’estimar. Saben del temps. El que no saben es que l’amor sempre ens dona una oportunitat.
Amour és un ambiciós repte que pretén posar en valor el teatre de què poden gaudir conjuntament petits i grans. El teatre com a lloc de trobada per compartir emocions i reflexions, dubtes i certeses. Teatre d’adults per a canalla i teatre infantil per a adults.

Tots els públics

Equipament

Av. Tortosa, 6-8
25005
Lleida

Contacte Apropa de l'equipament

Horaris d'assessorament: 
Matins: de 9 a 13 h de dilluns a divendres / Tardes: de 17 a 21 h de dilluns a divendres
+34 973 239698
Persona de contacte: 

Sessions passades

dissabte
04
gener
Hora
18:00
Espai
Sala Ricard Vinyes