Convocatòria
24/10/2019
dijous
Sessions
nit
Durada: 
1 h. 15 min. Aprox.
Places disponibles per a cadires de rodes
A partir de 3 €

Descripció

No és el primer cop que tenim l’oportunitat de veure Joan Reig, el bateria d’Els Pets, convertit en cantant solista. Al Club de la Cançó el vam poder escoltar el 2010 liderant el grup Refugi, amb el qual feien versions de cançons catalanes; també ha cantat amb Mesclat i de tant en tant es deixa anar en un pur divertimento- els Tarraco Surfers.

Ara, després d’aquelles tres experiències fora de l’aixopluc d’Els Pets, Joan Reig es presenta amb el seu nom i amb composicions pròpies. La primavera passada va treure un disc de vinil de 10 polzades (una mena de “maxisingle”) amb sis cançons; quatre són d’ell i les altres dues són adaptacions de Quico Pi de la Serra i Bob Dylan. En directe, a més d’aquell material, ens presenta cançons de procedència diversa extretes del seu arxiu de records musicals. Uns records que s’estenen a més d’una generació i a més d’un estil, des de l’Elvis Presley fins Els Pets.

La veu i la força de Joan Reig sorprenen i et sedueixen. Hi pesa també l’acompanyament i la complicitat de Sergi Esteve i Sergi Carós que arrodoneixen una posada en escena càlida, gairebé familiar.

Tots els públics
Ambient fosc
Espectacle no numerat

Equipament

Passeig Pere III, 35
08242
Manresa

Contacte Apropa de l'equipament

Horaris d'assessorament: 
De dimarts a divendres 10h a 13h
+34 938753402
Persona de contacte: 
Cristina Gonzàlez Alsina cristinagonzalez@mees.cat

Sessions

dijous
24
octubre
Hora
20:00
Espai
Sala Petita - Kursaal

Accessibilitat

  • Places disponibles per a cadires de rodes