Condicions d'ús del programa

Diferenciem els grups destinataris del programa en dos tipus: Tarifa Apropa  i Tarifa Reduïda 

Quan un centre sol·licita registrar-se, des de l'oficina administrativa revisem la sol·licitud i comprovem l'adequació del centre com a destinatari del programa. En aquest moment també establim si el centre serà classificat com a Tarifa Apropa i Tarifa Reduïda. No estan incloses les escoles d'educació especial que es poden acollir a l'oferta d'espectacles de cada ajuntament.

Tarifa Apropa:

Persones amb discapacitat intel·lectual, persones amb problemàtica social derivada de malaltia mental, persones amb discapacitat física en situació d’exclusió social, dona ( violència de gènere i risc d’exclusió ), Gent gran ( residències, centres de dia, programes per combatre l’aïllament, programes d’inclusió social ), persones en situació de privació de llibertat, persones immigrades ( programes d’acollida i d’inclusió social ), Infància i adolescència ( craes i centres oberts ), i persones amb drogodependències i/o altres addicions

Preus i característiques de grup:

Espectacles:
Preu de 3€ per localitat d'espectacle.
Grup mínim de 5 persones. Excepcionalment es poden concedir beques a 1€ per persona en el cas que ni l'entitat, ni la persona, ni la seva família puguin fer front a aquesta despesa. 

Es poden fer fins a 4 reserves per equipament, però amb el compromís que seran usuaris diferents a cada sortida. 

Visites a exposicions i activitats participatives:
Preu màxim de 3€ per persona.

Tarifa Reduïda:

Els centres que no compleixen els requisits per a la Tarifa Apropa poden gaudir d'altres avantatges i descomptes.

Són entitats de discapacitat sensorial, centres especials de treball, associacions de malalties cròniques, associacions de pares i familiars lligades a síndromes o malalties i habitatges amb serveis de gent gran. Si hi ha més acompanyants que usuaris també es relacionarà amb aquest tipus de tarifa. 

Preus i característiques de grup:

Espectacles:
Aquest grup gaudeix de preus entre 5€ i 15€ per localitat d'espectacles i el grup mínim sempre ha de ser de 10 persones. 

Visites a exposicions:
Gaudeixen de preus reduïts i el mínim de grup depèn de cada activitat. 

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Acceptar més informació