Consells i NormativaVolem garantir que la sortida sigui un èxit i aconseguir que els usuaris gaudeixin al màxim de l’espectacle i la sortida.
Per això aconsellem seguir una sèrie de passos i indicacions.

 1. Tria els espectacles més adients.
  Assessorament personal: Apropa Cultura posa al teu abast el coneixement i experiència dels professionals dels diferents teatres i auditoris per ajudar-te a fer la millor tria. Cada equipament compta amb un responsable Apropa Cultura. Posa-t’hi en contacte per rebre recomanacions, tot detallant les principals característiques i preferències del teu grup ( número de persones, horaris, categoria d’espectacle, capacitat de fer silenci... ). Presentacions de la programació: Sempre que puguis assisteix a les sessions on els programadors presenten la programació de manera exclusiva per als centres registrats a Apropa Cultura. 
   
 2. Prepara la sortida.
  Coneix els teatres/auditoris
  Aprofundeix sobre l’espectacle
  Revisa la teva reserva : Uns dies abans de la sortida comprova que les característiques de la teva reserva són les correctes. En cas que s’hagin produït canvis posa’t en contacte amb el programador de l’espectacle
   
 3. Gaudeix de l’espectacle.
  Puntualitat: Assegura’t de poder arribar 30 minuts abans de l’espectacle al teatre o auditori, recull les entrades i, si és necessari, demana ajuda per a trobar les localitats. Tingues en compte que no es pot entrar a la sala un cop ha començat l’espectacle i només se’n pot sortir en casos de necessitat i urgència

Normativa

 • A la sala on té lloc l’espectacle o activitat, no es pot menjar, beure, ni fumar.

 • En general, els espectacles demanen la capacitat de fer silenci.

 • Els telèfons mòbils han romandre apagats.

 • És potestat de cada equipament permetre l’entrada al recinte un cop començat l’espectacle. En general, un cop començat l'espectacle, no es pot accedir a la sala.

 • Per veritable necessitat, es pot sortir de la sala durant l'espectacle, però només pot tornar a entrar en el moment de la pausa o aplaudiments.

 • Es prohibeix filmar o gravar els espectacles i l’ús de flash, així com l’entrada al recinte amb qualsevol objecte o producte que l’organització consideri perillós.

 • Un cop s’hagi realitzat el pagament de les entrades no seran canviades, ni el seu import retornat, excepte per cancel·lació de l’esdeveniment o activitat per part de l’equipament, en aquest cas l’organització es compromet a la devolució de l’import d’aquesta entrada.

 • Les entrades adquirides a través d’Apropa Cultura són exclusivament per a ús dels usuaris dels centres socials registrats al programa i als educadors/acompanyants necessaris per a fer la sortida.

 • Està prohibida la venda i revenda d'entrades adquirides a través d’Apropa Cultura.

 • En cas de detectar un ús fraudulent del programa Apropa Cultura es procedirà a restringir el servei a l’entitat social responsable. 

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Acceptar més informació