Description

Espai escènic de Palma on podeu gaudir de teatre, música, òpera, dansa i circ. Una oferta cultural variada a Mallorca per a famílies, amants de la lírica i les arts escèniques.

El Teatre Principal, com a institució pública dedicada a la cultura, cerca facilitar l'accessibilitat, la participació directa i la formació dels espectadors presents i futurs.  A banda de la programació habitual de destacats espectacles de dansa, teatre, òpera, circ, ... el teatre ofereix un important ventall d'iniciatives i activitats amb la intenció d'apropar les arts escèniques i musicals a cada un dels espectadors, enriquint l'experiència teatral i convertint-lo en #ElPrincipaldeTothom.

Accessibility information

El Teatre ha d'esdevenir un teatre adaptat i accessible i un espai de reflexió. Garanteix l'accessibilitat amb cadires de rodes, amb rampes i banys adaptats. Treballam per ampliar-ho a cecs i sords amb llenguatge signat, audiodescripció i subtitulació a certes peces i activitats. El TP compta amb descomptes especials i acompanyants de cap cost, així com diversitat acords amb entitats socials i institucions. Des del Teatre Principal, s'organitzen anualment les Jornades d'Inclusió Social a les Arts Escèniques. Les jornades són un marc formal on donar visibilitat als projectes dedicats a treballar la inclusió social dels col·lectius en risc d'exclusió social o amb diversitats funcionals a partir de la creació artística i/o comunitària.

Accessibility

 • Adapted lifts
 • Accessible toilets
 • Places available for wheelchair users
 • Adapted public transport nearby

Apropa equipamient contact

971 219 700
Contact person: 
Mari Pau Ruiz Pérez mp.ruiz@teatreprincipal.com

Evaluations

 • 5
  Your rating: 5
  Friday, 12 November 2021
  Teatre Principal de Palma

  Xanguito

  Bonissiima! un conmcert increïble. Perfectament organitzat.
  Gràcies Apropa Cultura per donar-nos l'oportunitat de gaudir d'un espectacle de tanta qualitat. va ser un horabaixa genial! Ho repetirem!
  Daniel
  Muñoz Martínez
  Asociación para la Salud Mental Gira-Sol
  Mental health
 • 5
  Your rating: 5
  Saturday, 16 October 2021
  Teatre Principal de Palma

  Primavera de bèsties

  Una experiencia muy buena.
  La recomendaría. Fue entretenida y algo diferente.
  Verónica
  Ocaña Santiago
  Projecte Home Balears
  Addictions
 • 5
  Your rating: 5
  Friday, 30 April 2021
  Teatre Principal de Palma

  Estat d’Emergència

  Una experiencia inclusiva, entretenida y digna de repetir .
  Es una función muy visual que cualquier persona la disfruta independiente de sus características. La recomendaría a cualquier colectivo o persona en general. Porque es muy directa y te mantiene pendiente de la obra en todo momento. Se nos hizo corta.
  Daniel
  Muñoz Martínez
  Asociación para la Salud Mental Gira-Sol
  Mental health