Description

L’Espai Ter és un equipament de nova planta promogut per l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, de característiques úniques a les comarques gironines i a Catalunya inspirat en equipaments centre europeus.

Un espai projectat per assolir una gran diversitat funcional que té la missió de contribuir al desenvolupament local a partir de dos grans eixos de treball: la cultura, lligada a la música i les arts escèniques; i la promoció del territori a partir de l’activitat firal i els congressos i els esdeveniments.

L’edifici és obra de l’arquitecte Sebastià Figuerola i Clavaguera i està concebut com un paral·lelepípede blanc, pur i majestuós, que flota dins l’espai i que, alhora, és ancorat al lloc, del qual només sobresurt el volum de la sala. 

Aquest cos hermètic s’obre i es desmaterialitza en l’accés, transformant-se únicament en la pell exterior del volum que, doblegada, forma el gran porxo d’entrada i el porxo lateral sud-est. Té una superfície de 3.446 m2 distribuïts en dues plantes.

Accessibility information

Aparcament al costat de l'Auditori Teatre Espai Ter Accessibilitat a peu pla a l'aforament a la zona de Peu Pla i Graderia Accessibilitat amb ascensor a la zona de Balcó i Amfiteatre wc adaptats

Accessibility

  • Adapted lifts
  • Accessible toilets
  • Plazas de aparcamiento adaptadas
  • Places available for wheelchair users

Apropa equipamient contact

Advisory hours: 
Matins de 8 a 15 h
+34 972 75 50 03
Contact person: