• Sala Teatre Bartrina
4.5454545454545
Plaça del Teatre, 1
43201
+34 977 010 658

Description

Cent anys plens d’activitat cultural han passat des del llunyà 19 de març de 1905, data en què s’inaugurà el primer teatre del Centre de Lectura sota l’empenta d’un grup d’aficionats i per subscripció popular. Tretze anys més tard, el 26 d’octubre de 1918, gràcies a les aportacions d’Evarist Fàbregas, aquest primitiu teatre va esdevenir el Teatre Bartrina que avui coneixem. Des de llavors, un gran nombre de companyies i agrupacions hi han ofert tot tipus d’espectacles: comèdies, tragèdies, sarsueles... fins i tot cinema, varietats i grans revetlles. 

És hora, doncs, de girar el cap enrere per poder observar detalladament els fets que el Teatre Bartrina ha viscut en primera persona i els esdeveniments que han propiciat el seu tancament i la seva reinauguració, fins a arribar als nostres dies. Sens dubte, la història del Teatre Bartrina és un reflex de la vitalitat cultural de la ciutat i de l’esforç de moltes persones i entitats per fer del Teatre Bartrina el teatre de tots.

Platea: 306 localitats
1r Pis: 91 localitats
2n Pis: 62 localitats
Total aforament: 459 localitats

Accessibility information

L'accés al Teatre amb cadira de rodes únicament és a platea. Per a poder fer una millor planificació i així oferir-vos un millor servei, us demanem que en cas de venir amb alguna cadira de rodes us poseu en contacte amb nosaltres després de fer la sol·licitud. Si sou Tarifa Reduïda i dueu una cadira de rodes, és imprescindible que contacteu amb el Teatre.

Accessibility

  • Places available for wheelchair users
  • Adapted public transport nearby

Apropa equipamient contact

Advisory hours: 
De 9h a 13h
+34 977 010 658
Contact person: