Register
5
  • Festival Dansat 2018
Direct reservation
25/10/2018
Thursday
Sesiones
night
Duration: 
57 min
Places available for wheelchair users
Since 3 €

Description

4 PECES A DÚO DE 3 COMPANYIES

Dosis-Premi Art Jove de Dansa Contemporània Balears i Premi SóloDos en Danza.Bogeria: estat d’ànim que et priva de la raó o del seny. Dues dones juguen amb els límits de l’enteniment. Aquell lloc en el qual pots inhibir-te dels pensaments aliens, d’allò que et rodeja o del que tu penses. Els seus cossos també juguen, a ser un de sol amb dos rols diferents, s’entrellacen i busquen punts d’inflexió comuns.

All inclusiveparla sobre el turista anomenat guiri, aquell que vesteix sandàlies amb mitjons i que llueix un to de pell vermellós; aquell que pots trobar menjant una paella i prenent una sangria a les sis de la tarda. Però...què passa quan nosaltres sortim fora? Ens convertim en guiris? Tenen els guiris un terme per referir-se a nosaltres?

Transoceánica- és fruit d’una investigació a través de la dansa, la fotografia i el so, per reflexionar amb la imatge i el cos, sobre com ens afecten els canvis que hem provocat en la naturalesa en els darrers temps. La naturalesa emergeix així com un mirall dels nostres estats emocionals.

Ciclamen-és una flor d’hivern que, malgrat el fred, neix i sobresurt amb els seus bonics colors. Una metàfora que encaixa amb el treball de Rita Noutel i Míriam Aguilera, que qüestionen els límits del seu cos i ens mostren tota la bellesa de la dansa dins la diversitat funcional. El seu ball es fonamenta en l’experimentació de les dificultats, que les tradueixen en possibilitats de creació i expressió.

*El SAT! i Estrella Damm us conviden a un col·loqui postfunció.

Very visual
Adults
All audiences

Equipment

Neopàtria 54
08030
Barcelona

Apropa equipamient contact

933 45 79 30
Contact person: 

Past sessions

Thursday
25
October
Time
20:30
Place
Sat! Teatre

Accessibility

  • Places available for wheelchair users