Direct reservation
26/04/2019
Friday
Sesiones
night
Duration: 
2 hores
Places available for wheelchair users
Since 3 €

Description

Els darrers lieder d’ Strauss + Schumann 2 Goethe va manifestar la seva admiració per la forma en què Beethoven havia musicat la seva obra teatral Egmont , amb una descripció perfecta del contingut: l’heroïcitat del comte d’ Egmont , que va lluitar contra l’opressió del poble fins a la seva mort. Escoltant l’obertura, hi podrem percebre clarament el patiment dels qui se senten sense llibertat i viuen l’esperança d’aconseguir-la.

Les quatre últimes cançons, de Richard Strauss , suposen un repte per a les sopranos, que han de combinar les exigències líriques amb la transmissió del contingut dels tres poemes de Hesse (Primavera, Setembre, En anar a dormir) i d’ Eichendor (El crepuscle). La portentosa veu d’ Ainhoa Arteta i la seva perspicàcia interpretativa ens delectaran de principi a fi.

La Simfonia núm. 2 de Schumann presenta trets de compositors que ell admirava ( Beethoven, Mendelssohn, Bach ), però filtrats a través de la seva pròpia personalitat, en què la inestabilitat emocional dota les seves obres d’una sensibilitat, energia i significat unívocs.

A safe bet
Adults
Long-running show

Equipment

Av. del Pla del Vinyet, 48
08172
Sant Cugat del Vallès

Apropa equipamient contact

+34 935891268
Contact person: 
Aurèlia Sebastià Blasco teatre-auditori@santcugat.cat

Past sessions

Friday
26
April
Time
21:00
Place
Sala Teatre

Accessibility

  • Places available for wheelchair users