Request
17/11/2021
Wednesday
Sesiones
night
Duration: 
120 min
Places available for wheelchair users

Description

Un concert únic protagonitzat per una interessant formació inèdita per a celebrar la cinquena edició del festival Alternatilla Jazz i posar en valor la gran aportació de les dones a la creació i interpretació de la música  jazz, destacant la seva creixent importància. 

Jazzistes procedents d'Holanda, Noruega, Polònia, Portugal i Espanya,  els cinc territoris que han protagonitzat el festival fins a la data, s'alien en aquest ménage à cinq. En directe es generarà un interessant diàleg musical obert a la improvisació entre aquestes reputades jazzistes que, encara que amb diferents bagatges i personalitats artístiques, comparteixen certa ingravidesa interpretativa i desborden talent. La  innovació, la llibertat, l'elegància, el contrast, la hibridació d'estils i l'intercanvi cultural regiran en un directe únic del qual podrem gaudir  sobre l'escenari del Principal.  

Una multicultural conversa plural que farà detonar, una vegada més, els  límits del jazz. 

  • Si teniu alguna necessitat específica o demanda d'assistència per a un grup més nombrós no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres via correu electrònic i us atendrem tan aviat com ens sigui possible.
Sensory
A safe bet
All audiences
Long-running show

Equipment

Carrer de la Riera, 2
07003
Palma

Apropa equipamient contact

971 219 700
Contact person: 
Mari Pau Ruiz Pérez mp.ruiz@teatreprincipal.com

Sessions

Wednesday
17
November
Time
20:00
Place
Sala Gran

Accessibility

  • Places available for wheelchair users