Register
  • Imatge d'unes mans amassant
Request
01/01/2021 to 31/07/2021
Monday
Sesiones
morning
Duration: 
2h
Places for groups
Places available for wheelchair users
Relaxed performance

Description

Proposem un taller a la cuina del MACBA. No per aprendre a cuinar, sinó més aviat per experimentar què pot créixer col·lectivament, barrejant i elaborant sabers, experiències biogràfiques, emocions i relacions socials. 

La crisi ecològica i alimentària actual és una oportunitat per reinventar la nostra relació amb els aliments, amb l’entorn i amb aquells que ens els proporcionen. La cuina està travessada per rutines que tradicionalment determinen qui produeix i qui consumeix, què s’aprofita i què es rebutja, què és bo i què és dolent, qui cuina i qui menja, qui serveix i qui és servit, qui ensenya i qui aprèn... i tot això pot ser també reelaborat sota noves receptes. 

Aquest taller proposa una senzilla pràctica de cuina amb persones amb discapacitat intel·lectual. L’objectiu és treballar certes dimensions que formen part de la cuina però que poden quedar ocultes en l’estricte fet d’elaborar el menjar: cercar els aliments i entendre d’on provenen, descobrir els convidats invisibles que inevitablement formen part d’una recepta, recordar experiències personals i relacions de cura en el context de la cuina, deixar lloc a taula pel que pugui arribar.

Taller a cargo de Juan David Galindo.

Price: 
Price from:

3€ per persona

Minimum places for the group: 
5
Maximum places for the group: 
15
More information about the schedule: 
Activitat oferta els dilluns al matí, a partir de les 10:30. Consulteu-nos si desitgeu realitzar el taller en altres dies i horaris.
Adults
Kids
Youth

Equipment

Plaça dels Àngels, 1
08001
Barcelona
Space: 
MACBA

Apropa equipamient contact

+34 93 412 08 10
Contact person: 
Ariadna Pons educacio@macba.cat
Ariadna Pons apons@macba.cat