Register
High demand
Direct reservation
17/11/2019
Sunday
Sesiones
afternoon
Places available for wheelchair users
Since 3 €

Description

El Ballet de Barcelona és la companyia de dansa recentment creada sota la direcció de Carlos Renedo i Chase Johnsey, tots dos ballarins amb una llarga trajectòria al món de la dansa incloent grans companyies com Les Ballets de Trockadero de Monte Carlo, l’English National Ballet, o la Metropolitan Opera House de Nova York.

Els ballarins del Ballet de Barcelona, protagonistes indiscutibles de la companyia i valorats cadascun d’ells de forma individual, són vinguts d’arreu i compten amb un bagatge professional a companyies internacionals com ara l’English National Ballet, Ballet de Xile, Ballet Nacional de Portugal, Ballet de Tokyo i Barcelona Ballet d'Àngel Corella, entre altres. Tots destaquen per les seves qualitats tècniques i artístiques amb les quals abasten un ampli ventall d’estils que van des de la dansa clàssica fins als corrents més avantguardistes presents avui als escenaris.

L’objectiu del projecte del Ballet de Barcelona, és establir una companyia de dansa al país, amb renom internacional, creada arrel d’una iniciativa dels mateixos ballarins units sense cap ajut institucional i moguts per la gran il·lusió i les ganes de ballar.

Estrena - Mixed Bill: és un programa variat on el públic pot gaudir d’un espectacle d’una gran qualitat artística que consta de dues parts.

El primer acte conté peces de repertori clàssic obrint amb l’Ocell Blau, seguit de “Jewels”, tots dos de La Bella Dorment, un pas a dos d’El Corsari i el solo de La Mort del Cigne, aquesta última ballada pel mateix Chase Johnsey.

Al segon acte trobem Together, un treball grupal amb coreografia original creada especialment pel Ballet de Barcelona, de la mà del coreògraf Antonio Carmena, ex-ballarí del New York City Ballet, i Marcus Salazar com a co-coreògraf, arribats de Nova York per incorporar l’estil Balanchine, reconegut per la seva gran exigència, dinamisme i rapidesa.

Very visual
Adults
All audiences

Equipment

Passeig de la Devesa, 35
17001
Girona

Apropa equipamient contact

Advisory hours: 
de dilluns a divendres de 9 a 14 hores
+34 972 20 76 34
Contact person: 

Past sessions

Sunday
17
November
Time
19:00
Place
Sala Montsalvatge - Auditori de Girona

Accessibility

  • Places available for wheelchair users