Register
Request
09/05/2019
Thursday
Sesiones
morning
Duration: 
50 minuts
Places available for wheelchair users
Since 3 €

Description

Big drums és l’adaptació de l’espectacle La Vida és Ritme, que duu a terme la companyia CAMUT BAND JUNIOR, on es barregen percussió africana, tap dance, veu i ball sobre sorra. Durant una hora, els intèrprets intercanvien habilitats i ritmes, aconseguint un espectacle original, fresc, sorprenent i tan ple d’energia que fa que els espectadors tinguin ganes d’aixecar-se i posar-se a ballar, encisats per la màgia de l’escenari.

Camut Band va néixer el 1995 de la unió entre Rafael i Luís Méndez-destacats coreògrafs i ballarins de percussió-, i Toni Español, líder del grup de percussió i dansa africana Cae Ma Delia. D’aquesta agrupació en sortí una primera i original partitura rítmica, amb balls sobre tambors de diferents sons, sota el títol Entre pies y manos, amb gran èxit de crítica i premiat pels premis FAD de Barcelona (1996).

Posem en valor aquest espectacle, perquè ofereix als infants i joves la gran possibilitat de gaudir d’una experiència de música i dansa dinàmica i trepidant, d’una gran força energètica. La sinèrgia amb aquest públic és alta, ja que gaudeix de diversos tipus d’expressió musical i de moviment: percussió africana, tap-dance o claqué, i sand-dance o ball de sorra.

Very visual
Kids

Equipment

Paseo Ernest Lluch, D - 1.
08222
Terrassa

Apropa equipamient contact

Advisory hours: 
10.00h a 14.00h; 15.00h a 17.00h
+34 93 789 90 85

Past sessions

Thursday
09
May
Time
11:00
Place
Auditori Municipal de Terrassa

Accessibility

  • Places available for wheelchair users